Κεντροαριστερά: Η ώρα των εκλογών έφτασε (12/11) - μάθε που ψηφίζεις στις Κυκλάδες

Η ώρα έφτασε… Πέρασε είναι η αλήθεια από χίλια κύματα αλλά έχουμε εκλογές. Και όπως μας πληροφορεί η ΔΟ ΠΑΣΟΚ Νάξου «καλεί τον Δημοκρατικό Λαό της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων να συμμετάσχει στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του αρχηγού της Ενιαίας Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης." Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο Μέγαρο του Δημαρχείου Νάξου την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα από 8 το πρωί έως 8 το βράδυ. Αναγκαία είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του ψηφοφόρου.  Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ανεξάρτητα αν είναι μέλη τού ΠΑΣΟΚ ή άλλου κόμματος. Πρέπει να σημειωθεί ότι δικαίωμα ψήφου την επόμενη Κυριακή στις επαναληπτικές εκλογές εάν πραγματοποιηθούν θα έχουν μόνο οι ψηφίσαντες την πρώτη Κυριακή. Για τους συμπολίτες των ορεινών χωριών θα υπάρχει πούλμαν πού θα τούς μεταφέρει δωρεάν. Αυτό ξεκινάει από το Φιλότι στις 11 η ώρα το πρωί της Κυριακής και επιστρέφει στις 2 η ώρα το μεσημέρι από την Χώρα».

Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων 

Παράλληλα, έχουμε και τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων που «καλεί τους προοδευτικούς Έλληνες πολίτες, τους Σοσιαλιστές, τους Δημοκράτες τους κεντροαριστερούς να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα. Ότι τέλος πια στα ψέματα και στους Λαϊκισμούς , τέλος πια στις παλαιοκομματικές πελατειακές σχέσεις που ταλανίζουν την χώρα. Τέλος πια στους Δημαγωγούς, την νεοσυντήρηση και σε αυτούς που καλλιέργησαν κλίμα μίσους στην πολιτική ζωή του τόπου .  Μήνυμα προς στη Δεξιά ότι δεν αποτελεί τη λύση στη χώρα αλλά το πρόβλημα . Μήνυμα στη Νεολαία ότι μόνο από την ενασχόληση της στα κοινά θα έχει ένα καλύτερο μέλλον. Μήνυμα ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά  με μια Σοσιαλιστική πατριωτική κεντροαριστερή παράταξη που έχει την σοβαρότητα , και τις προτάσεις να το κάνει. Εμπρός όλοι μαζί λοιπόν! Να βάλουμε ένα τέλος στους ψεκασμένους, τους δημαγωγούς , τους ψεύτες που δηλητηρίασαν την πολιτική ζωή του τόπου».

Που ψηφίζουμε στις Κυκλάδες

Με βάση την ενημέρωση  λοιπόν Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 από τις 8:00 πμ έως τις 8:00 μμ. Εφόσον χρειαστεί 2ο γύρος θα διεξαχθεί Την Κυριακή 19 Νοέμβριου 2017. Στον 2ο γύρο θα μπορούν να ψηφίσουν ΜΟΝΟ όσοι ψήφισαν και στον1o. Μπορεί να ψηφίσει κάθε πολίτης εγγεγραμμένος/η στον εκλογικό κατάλογο των εθνικών βουλευτικών εκλογών  έως και τον Νοέμβριο 2017. Ο κάθε πολίτης μπορεί να ψηφίσει σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο της Επικράτειας με την ταυτότητα ή το διαβατήριο του. Το ελάχιστο αντίτιμο που καταβάλλεται είναι 3 ευρώ.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΆΝΔΡΟΥ Μπατσί ΚΕΠ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΘΗΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΦΗΣ Ανάφης ΚΕΠ

ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ Θήρα Θήρα

ΔΗΜΟΣ ΙΗΤΩΝ Ίος Ίος

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Σίκινος Σίκινος

ΔΗΜΟΣ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ Φολέγανδρος Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΚΕΑΣ- ΚΥΘΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ Κέα Κυκλάδων Πολιτιστικό Κέντρο Στυλιανός Ρέστης

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ Κύθνος Κυκλάδων Τοπικό Κατάστημα Δρυοπίδας

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΜΗΛΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΙΜΩΛΟΥ Κίμωλος Κίμωλος

ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Μήλος Μήλος

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ Λιβάδι Γραφείο Πληροφοριών Δήμου Σερίφου

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ Σίφνος Σίφνος

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΜΥΚΟΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Μύκονος Μύκονος

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΝΑΞΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ Χώρα Αμοργού Δημαρχείο

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος Δημαρχείο

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΠΑΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ Αντίπαρος Αντίπαρος

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ Πάρος ΚΕΠ Πάρου

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΣΥΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Ερμούπολη Ερμούπολη

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΤΗΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ Λεωφόρος Μεγαλόχαρης 24 Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News