Κίνημα Αλλαγής: Εξαμελές συμβούλιο και νέο …ΑΦΜ

Τα χαμόγελα συνεχίζονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς και με δεδομένο ότι έρχονται τα αποτελέσματα από τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν το νέο … κόμμα σε θέση ισχύος σε περίπτωση εκλογικής αναμέτρησης. Ονομα έχουμε καθότι αποφασίστηκε να φέρει το «Κίνημα Αλλαγής» και όπως μαθαίνουμε θα υπάρχει και νέο ΑΦΜ. Το είπε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κα Κατερίνα Μπατζελή μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα».

Και μάλιστα το δικαιολόγησε λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ όσο υπάρχει ως συνιστώσα του νέου κινήματος θα έχει το δικό του ΑΦΜ και πρόσθεσε ότι «το συνέδριο (σ.σ. την Ανοιξη) θα αποφασίσει αν το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να υπάρχει ως κόμμα ή όχι». Αυτό που δεν διευκρίνισε είναι τι θα γίνει με τα …χρωστούμενα που ως γνωστό είναι περίπου 190 εκατομμύρια ευρώ… 

Από εκεί και πέρα, έχουμε και Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής, με απόφαση της Φώφης Γεννηματά και είναι εξαμελές. Αποτελείται δε από τους: Νίκο Ανδρουλάκη (ευρωβουλευτής), Σταύρο Θεοδωράκη (επικεφαλής του «Ποταμιού»), Θανάση Θεοχαρόπουλο (πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ), Γιώργο Καμίνη (δήμαρχος Αθηναίων) και Γιώργο Παπανδρέου (πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών). Στο Πολιτικό Συμβούλιο θα προεδρεύει η κ. Γεννηματά, η οποία θα διαχειρίζεται τη καθημερινή πολιτική δραστηριότητα του νέου φορέα μέχρι το ιδρυτικό συνέδριο, τον Μάρτιο.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News