Κυκλάδες (Αμοργός): Επίσκεψη Γιάννη Βρούτση στο Κέντρο Υγείας (photo)

Αμοργός - Βρούτσης

Δεν χάνει ευκαιρία, ο Γιάννης Βρούτσης - βουλευτής Κυκλάδων και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας - να πετάγεται έως την Αμοργό... Νησί καταγωγή του άλλωστε οπότε δεν χάνει την ευκαιρία για μία σύντομη επίσκεψη... 

Τέσπα... Η ουσία είναι ότι ο Γιάννης Βρούτσης βρέθηκε χθες Σάββατο του Λαζάρου στην Αμοργό και πρώτη κίνησή του ήταν να βρεθεί στο μοναστήρι. Στην Παναγιά Χοζοβιώτισσα και να απολαύσει την θέα έχοντας μπροστά του το "απέραντο γαλάζιο" του Αιγαίου... Τι καλύτερο για να ξεκινήσει κάποιος την ημέρα του και ειδικά όταν μιλάμε για την προετοιμασία για τη Μεγάλη Εβδομάδα που έρχεται. Οπως αναφέρει και ο ίδιος στη σελίδα του στα social media " Άφιξη ξημερώματα στην Αμοργό με ξεκίνημα το ιερό προσκύνημα της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας πάνω απο το “απέραντο γαλάζιο” 

Επόμενος σταθμός, το Κέντρο Υγείας του νησιού. Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του νησιού καθότι έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί σε μαζικό επίπεδο. Ητοι από 18 έως 59 ετών. Είδαμε άλλωστε ότι και ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραϊσκος χθες εμβολιάστηκε... Ο κος Βρούτσης είχε συνάντηση με την Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, Ιωάννα Συνοδινού, τον Δήμαρχο κο Καραϊσκο, την αρμόδια αντιδήμαρχο για θέματα υγείας Πόπη Δεσποτίδη και βέβαια μίλησε με το ιατρικο και νοσηλευτικό προσωπικό... Και ανάμεσα στα άλλα διαβάζουμε

" Η “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ταξιδεύει σε όλο το Αιγαίο τις Κυκλάδες και την πατρίδα μου την Αμοργό .Με καθολική συμμετοχή απόλυτη οργάνωση ενθουσιασμό και χαμόγελα η Αμοργός αγκάλιασε το προγραμμα εμβολιασμού που μόλις ξεκίνησε . Αξίζουν συγχαρητήρια στο Ιατρικο και νοσηλευτικό προσωπικό στην πρόεδρο του Κ.Υ. Ιωάννα Συνοδινού, στον Δήμαρχο Λευτέρη Καραϊσκο για την  για την συνολική επιμέλεια την φιλοξενία στο Δήμο και στην Αντιδήμαρχο πολιτισμού Πόπη Δεσποτίδη. Η Αμοργός μας δείχνει το δρόμο" 

Και τέλος να σημειώσουμε ότι η κα Συνοδινού από τη πλευρά της (σ.σ έκανε κι αυτή το εμβόλιο χθες) σε ανάρτησή της στη σελίδα του Κέντρου Υγειας Αμοργού σημείωσε " Σήμερα υποδεχτήκαμε τον π.Υπουργό Εργασίας , νυν Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Κο Γιάννη Βρούτση , ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την έναρξη εμβολιασμού για τις ηλικίες 18-59 ετών κ ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα του Κέντρου Υγείας του νησιού μας".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News