Κυκλάδες - Αντ. Γάκης: "Την Κυριακή στέλνουμε το λογαριασμό πίσω"

Γάκης - Τσίπρας

Η σημερινή εκλογική διαδικασία εκλογής πρόεδρου και Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ , δεν είναι απλά μια ακόμα πολιτική κομματική διαδικασία.

Του Αντώνη Γάκη

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να στείλουμε πίσω τον λογαριασμό στην χειρότερη κυβέρνηση που έχει την τύχη της χώρας μας την χειρότερη χρονική συγκυρία, όπου πόλεμος, ακρίβεια και πανδημία χτυπάνε την ανθρωπότητα και την ελληνική κοινωνία. Δεν είναι μόνο το ανάλγητο νεοφιλελεύθερο αφήγημα που μαστίζει την ελληνική οικογένεια, δεν είναι μόνο το 10,2% του πληθωρισμού που ροκανίζει το εισόδημα, δεν είναι η βία και η καταστολή, η έλλειψηστρατηγικού σχεδίου για την υγεία, την ακρίβεια και την πανδημία. Είναι η καθημερινή απαξίωση του ανθρώπου και του μόχθου μας.

Στις 15 Μάιου δεν ψηφίζουμε απλά για πρόεδρο αλλά γινόμαστε και εμείς μέρος της πολιτικής αλλαγής.Δεν χρειάζεται αν είσαι μέλος του κόμματος , ή να είσαι δημότης στο μέρος που βρίσκεσαι.Το μόνο που χρειάζεται είναι αν είσαι άνω των 15 ετών και να αφουγκράζεσαι την κοινή μας ελπίδα για μια κοινωνία δίκαιη, με  συνολικό δικαίωμα στην ανθρώπινη εργασία, την κοινωνική προστασία των αδυνάμων, με οικονομική δικαιοσύνη,.

Καλώ από καρδιάς όλους του Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισσες και όσους μένουν και εργάζονται στα νησιά μας να έρθουν να μετατρέψουμε το ρεύμα σε ποτάμι δημοκρατίας.

Μαζί να φέρουμε την Αλλαγή και την πολιτική απαλλαγή.

Μαζί μπορούμε!

Μαζί θα τα καταφέρουμε! 

@ Ο Αντώνης Γάκης είναι μέλος της ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News