Κυκλάδες: Αυτό είναι το νέο ΔΣ της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

"Ένας Νομός, Δεκαεννέα Δήμοι, 33 Υπέροχα Νησιά με το κάθε ένα την δική του μοναδική ομορφιά!! Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε όλοι οι Κυκλαδίτες μαζί ενωμένοι να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά τα νησιά μας σε όλα τα επίπεδα" Αυτό είναι το σύνθημα της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων που έχει από σήμερα νεο Συμβούλιο Νομαρχιακής Επιτροπής. Πρόεδρος όπως είναι γνωστο έχει εκλεγεί ο Ναξιώτης Στάθης Πολυκρέτης κι από εκεί και πέρα έχουμε τέσσερις υπεύθυνους σχεδιασμού και επτά τομεάρχες ώστε το έργο του Συμβουλίου να είναι πιο αποτελεσματικό 

Ορίσθηκε η σύνθεση του νέου Συμβουλίου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων το οποίο είναι το εξής:

-Πρόεδρος: ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

-Αντιπρόεδρος: ΣΙΔΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

-Γραµµατέας: ΜΑΛΑΣΙΔΗ ΦΛΩΡΑ

-Υπεύθυνος Πολιτικού και Στρατηγικού Σχεδιασµού: ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

-Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Ενηµέρωσης: ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ ΑΛΟΫΣΙΟΣ

-Υπεύθυνος Οργανωτικού: ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

-Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης: ΓΚΟΥΦΑΣ ΙΑΚΟΒΟΣ

Τομεάρχης Τουρισμού: ΛΕΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη: ΜΙΧΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
Τομεάρχης Βιοµηχανίας και Εµπορίου: ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Τομεάρχης Υποδοµών, Μεταφορών και Δικτύων: ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Τομεάρχης Αθλητισµού: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Τομεάρχης Νεανικής Επιχειρηµατικότητας: ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων: ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ

Το μήνυμα του Στάθη Πολυκρέτη 

Να σημειώσουμε ότι ο Στάθης Πολυκρέτης είχε εκλεγεί στις εκλογες που έγιναν αρχές Φεβρουρίου και στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του είχε τονίσει "  Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου με την ψήφο τους, για Πρόεδρο της Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και ιδιαίτερα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων που βρέθηκαν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή όταν ξεκινούσε η προσπάθεια αυτή το 2017.

Για τα 3 χρόνια αυτά ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον τ. Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ τον Κώστα Δέρβο καθώς και τον τ. Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ τον Ανδρέα Καρασαρίνη για την άψογη συνεργασία μας τη θητεία αυτή τόσο με την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου από την πρώτη στιγμή όσο και τη στήριξη προς το τοπικό μας γραφείο όποτε αυτό χρειαζόταν.

Ο αγώνας μας και η προσπάθεια μας συνεχίζεται στο πλευρό του Προέδρου μας Παύλου Μαρινάκη από την πρώτη στιγμή και εύχομαι να συμβάλλω και εγώ βάζοντας το λιθαράκι μου στην προσπάθεια του να φτάσει ακόμη πιο ψηλά η μεγαλύτερη Νεολαία της χώρας, η ΟΝΝΕΔ μας.

Για την μεγάλη μου αγάπη, την ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων από όπου ξεκίνησαν όλα, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια στο έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε και είμαι σίγουρος ότι το νέο συμβούλιο θα συνεχίσει την ανοδική πορεία και θα πετύχει ακόμη περισσότερα.

Στόχος μου είναι μια ΟΝΝΕΔ στις Κυκλάδες δραστήρια, ανοιχτή τόσο στους νέους όσο και στο σύνολο της κοινωνίας, μια ΟΝΝΕΔ για όλους, όπως έχει χαράξει ο Πρόεδρος μας Παύλος Μαρινάκης. Η ευθύνη είναι μεγάλη και το πείσμα ακόμη μεγαλύτερο και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να φανώ αντάξιος στα νέα μου καθήκοντα".