Κυκλάδες - Covid 19: Σε ΜΕΘ ο βουλευτής Κυκλάδων Φόρτωμας λόγω επιπλοκών

Φόρτωμας

Αυτό που είχαμε αναφέρει από το πρωί δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με μικρές διαφορές όσον αφορά τον εμβολιασμό ... Αναφερόμαστε στον βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππο Φόρτωμα, ο οποίος την 25η Δεκεμβρίου είχε ανακοινώσει ότι νοσεί από Κορωνοϊό χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα και είναι στο σπίτι. Ομως, από αργά χθες το βράδυ είναι διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας...  Κι αυτό γιατί είχε έντονα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Ο νεαρός βουλευτής Κυκλάδων παρουσίασε χαμηλό οξυγόνο και οι γιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Μπούγας, ευχήθηκε στον βουλευτή γρήγορη ανάρρωση: «Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα».

 

Σημειώνεται ότι ο Φίλιππος Φόρτωμας είχε κάνει το μονοδοσικό της εμβόλιο της Johnson & Johnson και δεν πρόλαβε να κάνει την ενισχυτική δόση.  Να τονίσουμε ότι τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν... παιχνίδι με το εμβόλιο. Αρχικά μίλησαν για το Johnson και μετά για το Astra....  και τώρα επιστρέφουμε στο Johnson... 

Ευχή όλων να βγει νικητής από τη μάχη αυτή που δίνει και να γυρίσει στην ...κανονικότητά του... 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News