Κυκλάδες: Επίσκεψη Βρούτση σε Σίκινο, Φολέγανδρο και Ανάφη

Εκλογές έρχονται και οι μετακινήσεις βουλευτών καλά κρατούν... Ο Γιάννης Βρούτσης - βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας - αφήνει την Σίφνο και Σέριφο κα ετοιμάζετια να κατέβει στο ...νότο. Με βάση τον προγραμματισμό του ο κος Βρούτσης θα βρίσκεται την Κυριακή 9 Ιουνίου σε Σίκινο και Φολέγανδρο όπου θα μιλήσει με τους  δημάρχους των δύο δήμων και την Δευτέρα 10 Ιουνίου θα μεταβεί στην πανέμορφη Ανάφη.. 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης αναφέρει"Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 θα επισκεφτεί τα νησιά Σίκινο και Φολέγανδρο.

Στη διάρκεια των επίσκεψης του, ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τους Δημάρχους Σικίνου κ. Βασίλειο Μαράκη και Φολεγάνδρου κ. Ελευθέριο Βενιό, τη νεοεκλεγείσα Δήμαρχο Φολεγάνδρου κα. Ευθαλία Παπαδοπούλου, με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, καθώς και με φίλους, κομματικά στελέχη και κατοίκους των νησιών. 

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, ο κ. Βρούτσης θα μεταβεί στη νήσο Ανάφη, όπου θα έχει συναντήσεις με το Δήμαρχο κ. Ιάκωβο Ρούσσο, με φίλους και κατοίκους του νησιού".