Κυκλάδες - Φόρτωμας: Επίσκεψη στην Αμοργό (Photo)

Την Αμοργό επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής (βλ 26 Ιουλίου). Ο κ. Φόρτωμας συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κάτω Μεριά Αμοργού, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ. κ. Επιφάνειος.

Στο πλαίσιο της παραμονής του στο νησί της Αμοργού, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και επιχειρηματίες του τουρισμού και να συζητήσουν για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου και την πορεία των εμβολιασμών, το μοναδικό όπλο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του ο κ. Φόρτωμας δήλωσε“Στους καιρούς των προκλήσεων και των ραγδαίων αλλαγών, η πίστη είναι η μοναδική οδός δύναμης. Με βαθιά κατάνυξη συμμετείχα για ακόμη μια χρονιά, στους εορτασμούς της Αγίας Παρασκευής, στην Αμοργό. Ένα από τα πιο όμορφα Κυκλαδονήσια, μαγευτικό από το απέραντο γαλάζιο που το περιβάλλει.. Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε σε τέτοιον τόπο όπως οι Κυκλάδες” 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News