Κυκλάδες - Φόρτωμας: Η επίσκεψη στο γραφείο Πέτσα και η πρόσκληση για Νάξο

Πέτσας - Φόρτωμας - Πολυκρέτης

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα  ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανόλη Πολυκρέτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η σημαντική πρόοδος που έχει γίνει για την  ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης που αφορούν τόσο τη Νάξο, όσο και τα άλλα νησιά των Κυκλάδων. Ο βουλευτής και ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησαν τον Υπουργό για την ένταξη του έργου «Εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης ταχυδιυλιστηρίου Εγγαρών» και τον ενημέρωσαν για επιπλέον θέματα που απασχολούν και τις Μικρές Κυκλάδες.

Ο κ. Πέτσας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους μικρούς νησιωτικούς δήμους και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, ακολουθώντας την σταθερή πολιτική της Κυβέρνησης για στήριξη της νησιωτικότητας. Τέλος, ο κ. Πέτσας δεσμεύτηκε πως σύντομα θα επισκεφτεί τη Νάξο, αλλά και τις Μικρές Κυκλάδες.

 «Η συνεργασία των νησιωτικών δήμων με το Υπουργείο Εσωτερικών και, ιδιαίτερα με τον κ. Πέτσα είναι υποδειγματική. Ο κ. Υπουργός αποδεικνύει συνεχώς ότι στέκεται έμπρακτα δίπλα στους νησιώτες, αφουγκραζόμενος τα αιτήματά τους και χρησιμοποιώντας τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή του, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Από πλευράς μου δεσμεύομαι να είμαι αρωγός αυτής της προσπάθειας και να συνδράμω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» δήλωσε ο κ. Φόρτωμας.

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ο κος Φόρτωμας όταν εντάχθηκε το έργο του ταχυδιυληστηρίου Εγγαρών στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" (σ.σ. μαζί με άλλα επτά έργα) είχε κάνει μνεία στην προσπάθεια του κου Πολυκρέτη...   "Για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εγκρίθηκε ποσό ύψους 2.804.096,00 €, το οποίο αφορά έργα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης ταχυδιυλιστηρίου Εγγαρών και για την επίτευξη του οποίου καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανόλης Πολυκρέτης".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News