Κυκλάδες - Φόρτωμας: " Μου δώσατε μεγάλη δύναμη!"

Φόρτωμας

Μεσημέρι Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου και ο βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ., Φίλιππος Φόρτωμας, βγαίνει από τη ΜΕΘ του 251 Νοσοκομείου Αεροπορίας, όπου  νοσηλεύεται με κορωνοϊό από το απόγευμα της Δευτέρας....  Είχε μείνει για κάτι λιγότερο από 24 ώρες λόγω πτώσης οξυγόνου και με τους γιατρούς να επιλέγουν αυτή τη κίνηση για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί και να .. επιστρέψει πιο δυνατός. 

Από την 25η Δεκεμβρίου ο κος Φόρτωμας είχε δηλώσει ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό αλλά με ήπια συμτπώματα και βρίσκονταν στο σπίτι του.  Σήμερα, ο νέος χρόνος τον βρήκε μεν στο Νοσοκομείο αλλά σε πολύ καλύτερη διάθεση κι αυτό φάνηκε στη κίνησή του να στείλει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους τον βοήθησαν και τον στήριξαν σ' αυτή τη δύσκολη και ιδιαίτερη μάχη που έδωσε... 

Ας δούμε τι αναφέρει μέσα από τη προσωπική του σελίδα στα social media ο κος Φόρτωμας " Η χρονιά που πέρασε μου επεφύλασσε στο κλείσιμο της, μια περιπέτεια υγείας εξαιτίας του κορονοϊού, η οποία με έκανε να σκεφτώ πόσο ευεργετικός ήταν ο εμβολιασμός μου, αλλά και πόσο σημαντικό αγαθό είναι η υγεία μας!  Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για τις αμέτρητες ευχές, τα μηνύματα και τα τηλέφωνα σας! Με γεμίσατε με αγάπη και μου δώσατε μεγάλη δύναμη!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Πολεμικής Αεροπορίας για τη φροντίδα του.
Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και με αγάπη για όλους σας και για τις οικογένειες σας! Να εμβολιαστείτε όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει γιατί το πιο σημαντικό για την χρόνια που ξεκίνησε πριν λίγο είναι να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί! Χρόνια Πολλά! " 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News