Κυκλάδες - Φόρτωμας: Προϋπολογισμός που λαμβάνει υπόψη τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης

Για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2020, ο οποίος ψηφίζεται την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Όπως είπε στην ομιλία του ο Βουλευτής, ο υπό ψήφιση προϋπολογισμός υπηρετεί συγκεκριμένους οικονομικούς και κοινωνικούς στόχους, λαμβάνοντας υπόψιν το ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο του φιλελευθερισμού και της οικονομίας της αγοράς, αλλά κυρίως, τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης απέναντι στον ελληνικό λαό.

Σχετικά με τους κύριους άξονες που περιλαμβάνει το σχέδιο προϋπολογισμού, ο κ. Φόρτωμας, αναφέρθηκε στις προβλέψεις  για μείωση των φορολογικών βαρών, τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας, αύξηση των εισοδημάτων, επίτευξη κοινωνικής ευημερίας για όλες τις βαθμίδες πολιτών, με τελικό στόχο τη μεταστροφή της χώρας σε ένα δυναμικό αναπτυξιακό μοντέλο.

Κατά την τοποθέτησή του για θέματα που αφορούν τη νησιωτική Ελλάδα, ο Βουλευτής Κυκλάδων,  στάθηκε στην ανάγκη βελτίωσης ειδικών μέτρων όπως το μεταφορικό ισοδύναμο και οι συντελεστές ΦΠΑ, αλλά και στην επιβεβλημένη  ενίσχυση των λιμενικών υποδομών, σε συνδυασμό με την ποιοτική κάλυψη όλων των ακτοπλοϊκών γραμμών.

Δελτίο Ενημέρωσης 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News