Κυκλάδες - Γ. Βρούτσης: Διήμερη επίσκεψη στην Σέριφο

Βρούτσης

Μία ακόμη εξόρμηση... Από τη Μήλο στην Αθήνα και πίσω....

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στη νήσο Σέριφο.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με το Δήμαρχο του νησιού κ. Κωνσταντίνο Ρεβύνθη και το δημοτικό συμβούλιο, με τους Εμπόρους και Επαγγελματίες της Σερίφου, τους επιχειρηματίες Τουριστικών Καλυμμάτων Σερίφου, το Σύλλογο Αλιέων Σερίφου, με φίλους και κομματικά στελέχη της Ν.Δ. Σερίφου.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, ο κ. Βρούτσης θα επισκεφθεί το Ναό των Ταξιαρχών και στη συνέχεια τις περιοχές Χώρα Σερίφου, Συκαμιά, Καλλίτσος, Γαλανή, Ράμος, Παναγιά και Μεγάλο Λιβάδι.

Το απόγευμα της Κυριακής, θα παραβρεθεί στα εγκαίνια που πραγματοποιούνται με την ευκαιρία της μετατροπής του ιστορικού ξενώνα «Περσεύς» ως μουσείου Σερίφου, το οποίο περιλαμβάνει την Αρχαιολογική Συλλογή Σερίφου, καθώς και την έκθεση σύγχρονων καλλιτεχνών, που εμπνέονται από το μύθο του Περσέα. Τα εγκαίνια θα τελέσει η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα. Λίνα Μενδώνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News