Κυκλάδες - Γ. Βρούτσης: Επίσκεψη σε Κίμωλο και Μήλο

Βρούτσης - Κύθνος

Μετά την Σίφνο και Κύθνο έρχεται η ώρα της Κιμώλου και Μήλου...   Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στα νησιά Κίμωλο και Μήλο.

Αρχικά θα επισκεφθεί τη νήσο Κίμωλο, όπου θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τη Δημοτική Αρχή, καθώς επίσης και με εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων, φίλους και κομματικά στελέχη.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη νήσο Μήλο, όπου θα παραστεί στις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο με την ευκαιρία του εορτασμού της ιεράς μνήμης των κεκοιμημένων στο μοναδικό Παλαιοχριστιανικό Μνημείο των Ιερών Κατακομβών Μήλου. Στη διάρκεια της επίσκεψής του, θα συναντηθεί, επίσης, με την Έπαρχο και τη Δημοτική Αρχή του νησιού, με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, καθώς και στελέχη των κομματικών οργανώσεων της Ν.Δ.. Επιπλέον, θα επισκεφθεί και το Κέντρο Υγείας της Μήλου. 

Μεταφέρουμε εδώ την εικόνα του Γιάννη Βρούτση με τον Δήμαρχο Κύθνου, Σταμάτη Γαρδέρη στη πρόσφατη συνάντηση που είχαν στη Κύθνο. Ο κος Βρούτσης στην προσωπική του σελίδα είχε αναφέρει: "Το πιο σημαντικό στις Κυκλάδες μαζί με το μοναδικό ανάγλυφο τοπίο ειναι η παράδοση τα ήθη και έθιμα! Η νησιωτική μουσική με τα παραδοσιακά όργανα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμου μας και έχουμε χρέος να τη διατηρήσουμε ζωντανή. Με τον Δήμαρχο Σταμάτη Γαρδέρη απολαμβάνουμε νησιώτικους σκοπούς απο την παραδοσιακή τσαμπούνα του Κωστα Μπουρίτη στα Θερμιά". 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News