Κυκλάδες - Γ. Βρούτσης: Επίσκεψη στη Σίφνο για τον εορτασμό της Παναγίας Χρυσοπηγής

Γιάννης Βρούτσης

Μία ακόμη εξόρμηση... Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 θα βρίσκεται για δύο ημέρες (σ.σ. διήμερη επίσκεψη) στη νήσο Σίφνο, όπου θα παραστεί σε προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις, εκπροσωπώντας τη Ν.Δ., με την ευκαιρία του εορτασμού της Παναγίας της Χρυσοπηγής, προσκεκλημένος της Ιεράς Μονής Βρύσης, του Δήμου Σίφνου και του Συνδέσμου Σιφνιών.

Στη διάρκεια των επισκέψεων του, ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με την Δήμαρχο του νησιού κα. Μαρία Ναδάλη, την Έπαρχο (Περ. Ενότητας Μήλου) κα Έλλη Χωριανοπούλου, με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, με φίλους, καθώς και κομματικά στελέχη.  

Μερικές ημέρες νωρίτερα, ο κος Βρούτσης βρέθηκε σε Ιο και Φολέγανδρο και μάλιστα η μετακίνηση έγινε με το "Αρτεμις" όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τον συμπατριώτη του καπετανιο, Στέλιο Περιστεράκη, όπως βλέπουμε στην κεντρική φωτογραφία.. 

Τι έγινε σε Ιο και Φολέγανδρο;   Οπως διαβάζουμε στη σελίδα του κου Βρούτση Φολέγανδρος και Ιος πανέμορφες και πανέτοιμες να υποδεχτούν και να προσφέρουν μοναδικές ποιοτικές υπηρεσίες στους χιλιάδες επισκέπτες των νησιών !

Το σημαντικότερο, με ασφάλεια καθως ειναι εμβολιαστικά θωρακισμένα χάρη στις άοκνες προσπάθειες ιατρων και νοσηλευτικού προσωπικού! Οι εξαιρετικοί δήμαρχοι Φολεγάνδρου Ευθαλία Παπαδοπούλου και Ιου Γκικας Γκικας έχουν συμβάλλει τα μέγιστα με ευθύνη αποφασιστικότητα και αγάπη για τα νησιά μας ! Τους ευχαριστώ ολους!

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News