Κυκλάδες - Γ. Βρούτσης: "Με έμπρακτο τρόπο στηρίζει η κυβέρνηση την νησιωτικότητα"

Βρούτσης - Νάξος

Mε αφορμή την έγκριση επιχορήγησης ύψους 32.860,60 ευρώ, από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για τη δαπάνη προμήθειας αντλίας booster υψηλής πίεσης της υφιστάμενης μονάδας αφαλάτωσης Δ.Κ. Κουφονησίων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, προέβη στη ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα τη νησιωτική Ελλάδα, συνεχίζοντας τις επιχορηγήσεις για σημαντικά έργα στα νησιά μας. Οι συγκεκριμένες επιχορηγήσεις, δίνονται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022 της Γ.Γ.ΑΙ.Ν.Π.

Αυτή τη φορά, αποφασίστηκε η επιχορήγηση με 32.860,60 ευρώ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για τη δαπάνη προμήθειας αντλίας booster υψηλής πίεσης της υφιστάμενης μονάδας αφαλάτωσης Δ.Κ. Κουφονησίων. Ενός έργου σημαντικού για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στο Κουφονήσι.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό κ. Πλακιωτάκη για τη συμβολή του, αλλά και τους κ. Δημήτριο Λιανό (Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων) και κ. Αντώνιο Κωβαίο (Πρόεδρο Κουφονησίων), που με τις μεγάλες προσπάθειές τους συνέβαλλαν στη θετική αυτή εξέλιξη για το νησί μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News