Κυκλάδες - Γ. Βρούτσης: Μίνι περιοδεία σε Φολέγανδρο - Ιο

Βρούτσης

Πριν από μερικές ημέρες είδαμε τον βουλευτή Κυκλάδων και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βρούτση σε Τήνο και Σύρο... Ο λόγος επίσκεψης; Στην μεν Τήνο για να παραστεί στην χειροτονία του νέου Καθολικού Αρχιεπισκόπου πατέρα Ιωσήφ και στη δε Σύρο για θέματα που αφορούσαν την Ιδρυση του Διεθνούς Κέντρου Θαλάσσιας Τεχνολογίας και Καινοτομίας απο την CISCO την ONEX και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.. Και παράλληλα, είχε την ευκαιρία να δει τους αρμόδιους φορείς των νησιών αλλά και τους κατοίκους... 

Τώρα, έρχεται η ώρα των Κυκλάδων όσον αφορά το Νότο... Και από σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου και έως την Κυριακή θα βρίσκεται σε Φολέγανδρο - Ιο...

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου; 

"Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή 4 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει 3ημερη περιοδεία στα νησιά Φολέγανδρο και Ίο.

Αρχικά θα επισκεφθεί τη νήσο Φολέγανδρο, όπου θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τη Δήμαρχο του νησιού κα Ευθαλία Παπαδοπούλου καιτα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπους θεσμικών φορέων, φίλους καθώς και κομματικά στελέχη της Ν.Δ..

Στη συνέχεια το Σάββατο και την Κυριακή 5 και 6 Ιουνίου, θα βρίσκεται στη νήσο Ίο, όπου θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γκίκα Γκίκα και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί θα συναντηθεί, επίσης, με εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων, φίλους και στελέχη των κομματικών οργανώσεων της Ν.Δ.".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News