Κυκλάδες: Για 3η ημέρα παλεύει η Τήνος απέναντι στην ... Ελπίδα

Τήνος.. Από τα νησιά που δέχτηκαν μεγάλη πίεση με την έλευση της κακοκαιρίας. Από τη πρώτη στιγμή, από τη Κυριακή δηλαδή γίνονται ενέργειες ώστε να κρατηθεί το νησί ... ζωντανό χωρίς να υπάρχουν προβλήματα στη μετακίνηση των πολιτών και βέβαια σε θέματα υποδομών με πρώτο και κύριο το ηλεκτρικό ρεύμα...  

Με το βάρος πλέον να έχει πέσει στα χωριά του νησιού, ο μηχανισμός της Τήνου έδωσε αγώνα όλο το βράδυ ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα από την κακοκαιρία «Ελπίς». Στην πόλη του νησιού τα πράγματα είναι καλά, μοναδική παραφωνία η δημιουργία πάγου σε κάποια σημεία του οδικού δικτύου. Γι αυτό προσοχή στην οδήγηση. Στα χωριά η εικόνα είναι καλύτερη, «Αν δεν χιονίσει ξανά μέχρι το μεσημέρι θα είμαστε σε πάρα πολύ καλό σημείο» μας μεταφέρουν οι αρμόδιοι. Τα μαγαζιά είναι κλειστά όπως και οι σχολικές μονάδες.

Οπως διαβάζουμε στη σελίδα tinostoday.gr "  Συνεχίζονται οι προσπάθειες από τα μηχανήματα για να παραμείνουν ανοιχτοί τόσο οι Περιφερειακοί όσο και οι Δημοτικοί δρόμοι στο νησί της Τήνου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από Χώρα προς Τριαντάρο, Αρνάδο, Δύο Χωρά, Μοναστήρι, Στενή και Φαλατάδο επιχειρούν δύο μηχανήματα. Έξω Μεριά, Βουρνή, Αγία Μαρίνα καθαρίστηκε νωρίς και ήταν άλλα δύο μηχανήματα.

Άλλο μηχάνημα ξεκίνησε από Φαλατάδο και άλλο πήγε σε Κουμάρο, Σκαλάδο και τέλος άλλο ανέβηκε από Δεράφια, Μουντάδο, Καρυά, Τριπόταμο και θα βγει Κάμπο και θα γυρίσει προς Κώμη. Το πρόβλημα εστιάζεται σε Στενή, και σε Τριπόταμο, Καρυά".

Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, μέσω ανάρτησης στα social media ενημερώνει τους δημότες τονίζοντας "  για τρίτη συνεχή μέρα η Πολιτική Προστασία του Δήμου μαζι με την Περιφέρεια, τους εργαζόμενους, τα χωματουργικα μηχανήματα, τους εναεριτες & τα σώματα ασφαλείας, βρισκόμαστε σε κάθε σημείο του νησιού που χρειάζεται εκχιονισμός. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά εκ μέρους όλων μας για την προσπάθεια και να παρακαλέσω τους συμπολίτες μας να αποφεύγουν κάθε μετακίνηση που δεν είναι απολύτως αναγκαία".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News