Κυκλάδες: Η ΟΝΝΕΔ Νάξου παρούσα στις εσωκομματικές εκλογές

Και η μεγάλη στιγμή έφτασε όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία... Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα πραγματοποιθούν σήμερα Κυριακή 13 Μαίου, εκλογές για την ανάδειξη νέων Προέδρων και μελών σε τοπικό επίπεδο και από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να απουσιάσουν οι Κυκλάδες... Και έτσι έχουμε την ανάδειξη των νέων εκλεκτών όχι μόνο στη ΝΟΔΕ Κυκλάδων αλλά και σε τοπικό επίπεδο...  Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 7 το απόγευμα. Δικαίωμα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη (Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος να ψηφίσει ήταν να έχει εξοφλήσει την οικονομική συνδρομή του 2018 μέχρι τις 5 Μαΐου, σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε). Απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης. Δεν είναι υποχρεωτική η επίδειξη κάρτας μέλους. 

Οπως είναι λογικό σε κάθε Τοπική Οργάνωση έχουμε ξεχωριστές κάλπες και η μεγάλη μάχη θεωρούμε ότι θα γίνει για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κυκλάδων... Από τη μία ο νυν πρόεδρος κος Κωνσταντίνος Γαβιώτης κι από την άλλη ο Χρήστος Καφτηράνης... Από εκεί και πέρα, πόκερ για σκληρούς παίκτες η μάχη για την στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου είτε σε επίπεδο μελών είτε σε επίπεδο συνέδρων ενώ ενδιαφέρον έχει σε τοπικό επίπεδο η μάχη που θα γίνει σε Σύρο (Στάθης Μπαρμπούνης εναντιον Ανθής Χαλκιά) Πάρο - Αντίπαρο (Κώστας Ροδίτης και Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου) και Ανδρο (Αριστοτέλης Αστράς και Ράνια Ταουσάνη) όπου έχουμε ..ζευγάρια.. Στα άλλα νησιά έχουμε έναν υποψήφιο για τη θέση του προέδρου:  στην Μύκονο ο Δημήτρης Λαζαρίδης, στην Σέριφο ο Τάσος Χαλιδάς, στην Τήνο ο Αργύρης Δεσύπρης, στην Σαντορίνη ο Ματθαίος Δαρζέντας, στην Ίο ο Δημήτρης Ρολλάς,  στη Μήλο η Στυλιανή Μαρκαντώνη, στην Σίφνο ο Μανώλης Φουντουλάκης και στη Νάξο ο Στέφανος Στρατούρης. Και όπως βλέπετε το ασθενές φύλο έχει την τιμητική του... 

Να σημεώσουμε εδώ ότι η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με ανακοίνωσή της τονίζει ότι θα δώσει το παρών στην παρθενική της παρουσία στα νησιά των Κυκλάδων με τον υποψήφιο σύνεδρο Νίκο Σιδερή (μέλος της ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων) και καλεί όλα τα μέλη της να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές στηρίζοντας τη νέα γενιά και αποδομώντας την κυβέρνηση των μεγαλύτερων πολιτικών απατεώνων της μεταπολίτευσης.