Κυκλάδες - Κ. Μονογυιού: "Να αποχαιρετήσουμε σεμνά και ταπεινά τον αγαπημένο μας Γιώργο"

Μύκονος

Η τελευταία πράξη του δράματος. Σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου, θα τελεστεί στο "νησί των Ανέμων" - τόπο καταγωγής του - η εξόδιος ακολουθία του πρόωρα χαμένου Γιώργου "Τζώρτζη" Μονογυιού...  Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στις 14.30 μ.μ. στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, στη Χώρα της Μυκόνου, με την ακριβή τήρηση όλων των προβλεπόμενων διατάξεων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοιού. 

Και η αδελφή του, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού προχώρησε σε ανάρτηση στο social media σχετικά με τον θάνατο του αδελφού της Τζώρτζη. Και ζητάει  από τον κόσμο να σεβαστεί την επιθυμία της οικογένειας η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ, αντί για στεφάνια, όποιος θέλει να πραγματοποιήσει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Αναλυτικά η ανάρτησή της 

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ»
 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News