Κυκλάδες (Κουφονήσια): Ταξίδι - αστραπή από τον Γιάννη Βρούτση

Η είδηση μας ήρθε μέσα από τη σελίδα των social media του προέδρου της Κοινότητας Κουφονησιών, Αντώνη Κωβαίου... Και είχε να κάνει με την επίσκεψη του βουλευτή Κυκλάδων και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βρούτση, το πρωί του Σαββάτου (08/05) στα Κουφονήσια, το μεγαλύτερο - μικρό νησί των Μικρών Κυκλάδων.

Τι ανέφερε ο κος Κωβαίος; 

"Ο Υπουργός μας με την κυρ Ελευθερία ... Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό μας Ιωάννη Βρούτση για την επίσκεψη του στα όμορφα, φιλόξενα Κουφονήσια ... Ο Υπουργός πάντοτε τιμάει με την παρουσία του και την αγάπη του τον τόπο μας και τον Άγιο μας Γεώργιο (σ.σ. δεν μπόρεσε να ταξιδέψει λόγω των μέτρων προστασίας)...του δόθηκε η δυνατότητα μετά την γιορτή της Παναγίας Αργοκοιλλιώτισσας στη γειτονική Νάξο να μεταβεί σήμερα στο νησί μας να προσκυνήσει τον Άγιο μας και να συναντηθεί με τους κατοίκους !! Ήταν διάχυτη η χαρά της επίσκεψης του από τους ντόπιους που τρέφουν ειλικρινή συναισθήματα εκτίμησης, σεβασμού και αγάπης για την μακροχρόνια προσφορά του στις Κυκλάδες και στη χώρα !!" 

Εμείς να αναφέρουμε ότι ο κος Βρούτσης βρέθηκε στη Νάξο από το απόγευμα της Πέμπτης 6 Μαϊου και έως το απόγευμα του Σαββάτου 8 Μαϊου, είχε την ευκαιρία να μεταβεί τόσο στο Αργοκοίλι, όπου και παρακολούθηκε την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής, στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγιάς Αργοκοιλιώτισσας, στη συνέχεια συναντήθηκε με φίλους ενώ προφανώς θα είχε και επαφή με τις αρχές του νησιού για την ενημέρωση ενόψει της τουριστικής περιόδου. 

Και το Σάββατο μέσω Βόλακα με τον καπετάν Κώστα Πράσινο, πήρε το δρόμο για τα Κουφονήσια. Με βάση τις εικόνες είχε μαζί του και τον Στάθη Πολυκρέτη - πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων της ΟΝΝΕΔ - ενώ στο Κουφονήσι είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο με τους Ιωάννη Ταγκούλη (αντιδήμαρχο Κουφονησίων) και Αντώνη Κωβαίο (Πρόεδρος της Κοινότητας) όσο και με επαγγελματίες και απλούς κατοίκους του νησιού

Και στην δική του σελίδα στα social media, ο κος Βρούτσης αναφέρει " Πανέτοιμες και εμβολιαστικά θωρακισμένες Κοφονήσια (σ.σ. το άλλο Σαββατοκύριακο η 2η δόση) και Κυκλάδες να υποδεχτούν με ασφάλεια το άνοιγμα του τουρισμού. Ευχαριστώ τον πετυχημένο πρόεδρο Αντώνης Κωβαίος και ολους τους κατοίκους του νησιού για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News