Κυκλάδες - Κύθνος: Η Αποκεντρωμένη είπε "ναι" στον προϋπολογισμό για το 2021

Ο Δήμος Κύθνου μπήκε με το ...δεξί στο 2021 καθότι όπως διαβάζουμε είδε το "πράσινο" φως από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου όσον αφορά τον προϋπολογισμό που έχει καταθέσει για το 2021... Και μάλιστα όπως μας ενημερώνει είναι ο πρώτος δήμος από τις Κυκλάδες που πήρε την έγκριση. Προϋπολογισμός ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ με επενδύσεις στα έξι εκατομμύρια και το νησί των Δυτικών Κυκλάδων ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά..

Ας δούμε το σχετικό δελτίο ενημέρωσης

Ο Δήμος Κύθνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, ο πρώτος Δήμος στις Κυκλάδες και από τους πρώτους στην Ελλάδα.
 
Μετά την έγκριση από την γνώμη του παρατηρητηρίου επί του σχεδίου του προϋπολογισμού του Δήμου Κύθνου οικονομικού έτους 2021 χωρίς την παραμικρή παρατήρηση πραγματοποιήθηκαν 2 συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κύθνου (διά περιφοράς λόγω των υγειονομικών συνθηκών) την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020. Η 15η με την ψήφιση τελών και τεχνικού προγράμματος και η 16η με την ψήφιση του προϋπολογισμού και του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης.
 
Θερμά συγχαρητήρια στην οικονομική και στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου για αυτό το κατόρθωμα, δεδομένου ότι Δήμοι ανά την Ελληνική επικράτεια δεν έχουν καταρτίσει σχέδιο προϋπολογισμού
 
 
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News