Κυκλάδες - Κύθνος: Η ενημέρωση από το Δήμο για τα κρούσματα

Δήμος Κύθνου

Καλά που υπάρχουν και οι Δήμοι και λαμβάνουμε μερικές φορές την σωστή πληροφόρηση. Εδώ και ημέρες έχουμε την Περιφερειακή Ενότητα Κέας – Κύθνου με κρούσματα. Επτά συνολικά… Μετά από περίπου 40 ημέρες ηρεμίας.. Αλλά από τον ΕΟΔΥ κανείς δεν είπε σε ποιο από τα δύο νησιά (Κέα ή Κύθνος) έχει τα κρούσματα… Και έρχεται σήμερα ο Δήμος Κύθνου να δώσει απαντήσεις.. Διαβάστε τι αναφέρει:

Ο Δήμος Κύθνου σε συνεργασία με το Π.Π.Ι. Δρυοπίδας και το Π.Ι. Χώρας Κύθνου επισημαίνει για σήμερα Παρασκευή 5-3-2021 τη σοβαρότητα της τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας για το νησί της Κύθνου.

Επιβεβαιώνουμε την ύπαρξη πέντε (5) θετικών κρουσμάτων, τα οποία προέρχονται από συγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον. Πραγματοποιήθηκε η ιχνηλάτηση όλων των στενών επαφών και δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι με αποτέλεσμα την επιβεβαίωση δύο (2) ακόμη θετικών κρουσμάτων. Σύνολο θετικών κρουσμάτων επτά (7).

Ο Δήμος Κύθνου σε συνεργασία με το Π.Π.Ι. Δρυοπίδας και το Π.Ι. Χώρας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία πασχίζοντας για την υγειονομική ασφάλεια των κατοίκων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News