Κυκλάδες - Λεονταρίτης: " απόλυτη συμμόρφωση στη τήρηση των μέτρων προστασίας"

Μεγάλη κουβέντα γίνεται αυτές τις ημέρες για την σημασία της τήρησης των κανόνων υγιεινής και προστασίας απέναντι στον κορονοϊό... Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και επιμένουν να ... παίζουν ατομικά και εις βάρος του συνόλου... Αυτό ώθησε τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας, Γιώργο Λεονταρίτης, να εκδώσει ανακοίνωση και στην οποία τονίζει την ανάγκη την συμμόρφωσης και κυρίως της τήρησης των μέτρων προστασίας... 

Αναλυτικά η δήλωσή του αναφέρει: 

«Στο πλαίσιο της μεγάλης  και συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλουμε όλοι για την πρόληψη και την καταπολέμηση του κορονοϊού, απευθύνω έκκληση σε όλους τους επιχειρηματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, super markets, take away, κ.λ.π.) να τηρούν αυστηρότατα όλα τα μέτρα προστασίας, τόσο στους χώρους λιανικής πώλησης που διατηρούν, όσο και στα παρασκευαστήρια.

Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει απόλυτη συμμόρφωση στη τήρηση των μέτρων προστασίας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Ο αγώνας  για τη διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης του ιού  είναι συνεχής και τον δίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News