Κυκλάδες - Λεονταρίτης: Επίσκεψη στην Ιο και συζητήσεις για θέματα υποδομών

Επίσκεψη στο νησί της Ίου πραγματοποιεί ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ίου, ο κ. Λεονταρίτης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ίου κ. Γκίκα Γκίκα και συζήτησαν διεξοδικά όλα τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και για τα προς υλοποίηση έργα που πραγματοποιούνται στο νησί με τη συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου.

Στη συνέχεια, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης πραγματοποίησε συνάντηση στο Λιμενικό Ταμείο Ίου, όπου ενημερώθηκε από στελέχη του Λιμενικού Ταμείου σχετικά με την πρόοδο των λιμενικών έργων που προγραμματίζονται στα νησιά της Ίου, της Σικίνου, της Φολεγάνδρου και της Ανάφης. 

Και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω ανάρτησης στα social media " Η καλύτερη ανταμοιβή για όλα όσα κάνουμε καθημερινά,  είναι η διαπίστωση ότι όλα τα έργα που εκτελούμε μέσα σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον,  προχωρούν σύμφωνα με τον σχεδιασμό  . Ιδιαίτερα όταν αυτά αφορούν τα λεγόμενα "μικρά " νησιά μας. Αυτά τα υπέροχα... διαμάντια.  Συνεχίζουμε..."

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, ο κ. Λεονταρίτης είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει αυτοψία σε δύο σημαντικά υπό κατασκευή έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στο νησί, στο Αθλητικό Κέντρο Ίου και στο νέο Δημοτικό Σφαγείο του νησιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News