Κυκλάδες - Λεονταρίτης: Το "Ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στη πρώτη γραμμή της μάχης

Πρώτη ημέρα μετά την καραντίνα των έξι εβδομάδων και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ένιωσε την ανάγκη να πει ένα "μεγάλο ευχαριστώ" σε όσους είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο - καθότι στη πρώτη γραμμή - στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στα νησιά των Κυκλάδων.. Και όπως σημειώνει ανάμεσα στα άλλα " θέλω τέλος να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες  για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν  κατά την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού και να τους διαβεβαιώσω ότι ως Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη "μάχη" για την επόμενη μέρα". 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κου Λεονταρίτη αναφέρει: 

"Βιώνοντας μια πρωτόγνωρη κατάσταση, έναν ακήρυκτο παγκόσμιο υγειονομικό "πόλεμο" με πολλαπλές συνέπειες και στην οικονομία, κατορθώσαμε επιδεικνύοντας μεγάλο αίσθημα κοινωνικής και ατομικής ευθύνης να κερδίσουμε την πρώτη "μάχη" αυτού του "αόρατου παγκόσμιου πολέμου".

Από σήμερα, η σταδιακή επιστροφή μας στην καθημερινότητα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή. Παρά το γεγονός ότι η υγειονομική κοινότητα και όλοι εμείς είμαστε πλέον πιο σοφοί και καλύτερα "οχυρωμένοι", ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι ακόμα υπαρκτός. Συνεχίζουμε λοιπόν να δίνουμε τη "μάχη" με "όπλα" μας την πειθαρχία και την τήρηση των ενδεδειγμένων μέτρων.

Θέλω τέλος να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν κατά την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού και να τους διαβεβαιώσω ότι ως Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη "μάχη" για την επόμενη μέρα, διότι εκτός από τα θέματα υγείας θα κληθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αντιμετωπίσουμε και τις οικονομικές επιπτώσεις.

Συνεχίζουμε με σχέδιο και πίστη ότι θα ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα και θα επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα.

Ειλικρινά σας ευχαριστώ από καρδιάς!"