Κυκλάδες - Λεονταρίτης: "Γιατί κάποια μεροκάματα είναι διαφορετικά"

Ο Γιώργος Λεονταρίτης για μία ακόμη φορά στη Νάξο.. Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης άλλωστε. Οπότε με την ευκαιρία των εγκαινίων του σταθμού Υψηλής Τάσης στη Στελίδα της Νάξου - ένα έργο που αλλάζει την εικόνα του νησιού και ολοκληρώνει την 2η και 3η φάση της διασύνδεσης των Κυκλάδων - έκανε το ταξίδι. Παράλληλα είχε και μία καλή ευκαιρία να γνωρίσει τα σμυριδορυχεία που είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων. Μάλιστα, έφτασε έως την Σαραντάρα, μπήκε στα ορυχεία και όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στη σελίδα που διαθέτει στα social media " γιατί κάποια μεροκάματα, είναι πολύ "διαφορετικά." και δεν έχει άδικο...

 

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει για μία ακόμη φορά τόσο με τον Επαρχο Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού, Γιάννη Μαργαρίτη, όσο και με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κο Λιανό αλλά και την Περιφερειακή Σύμβουλο και Γραμματέα του Συμβουλίου Ευδοκία Κατσάνη..  Και κάτι μας λέει ότι θα έχουμε καλή είδηση σε επίπεδο αθλητικό...

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης με αναφορά στο ζήτημα της ηλεκτρικής διασύνδεσης...

Τη Νάξο επισκέπτεται από χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης με αφορμή των εγκαινίων της ηλεκτρικής διασύνδεσης του νησιού, τα οποία έγιναν από τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, παρουσία του Υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, καθώς και του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου.

Στα πλαίσια της επίσκεψής του ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανό, τον Έπαρχο Νάξου, Γιάννη Μαργαρίτη και την περιφερειακή σύμβουλο, Ευδοκία Κατσάνη.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων είπε: "Ξεκινάει μια νέα εποχή για τη Νάξο η οποία αποκτάει ενεργειακή επάρκεια που μπορεί να αξιοποιήσει για τις μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές της. Σημαντικό και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που θα υπάρξει με το κλείσιμο του ρυπογόνου εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
Τα νησιά μας προετοιμάζονται για τις προκλήσεις του μέλλοντος".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News