Κυκλάδες - Λεονταρίτης σε εργαζόμενους: "Ζητήστε συγνώμη αλλιώς είστε συκοφάντες"

".... Το ποσόν πρωτοφανές: 24.150.000 €. Και εσείς σήμερα, ανακαλύψατε(;) “πολλαπλή…ίντριγκα”… Περιμένω να ζητήσετε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, διαφορετικά θα είστε κοινοί συκοφάντες. Περιμένω να παρουσιάσετε στοιχεία και για τα άλλα τα οποία αναφέρετε.  Διαφορετικά θα σας αποκαλέσω και πάλι “συνδικαλιστές παλαιοκομματικών αντιλήψεων και μεθόδων” και κοινούς συκοφάντες. Συνδικαλιστικές συμπεριφορές σαν τις δικές σας ,οι υπόλοιποι Έλληνες τις έχουν “πληρώσει ” ακριβά...."

Αστραψε και βρόντηξε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης στην απάντησή του προς το Σύλλογο Υπαλλήλων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Με ανάρτησή του χθες το βράδυ στα social media και στη προσωπική του σελίδα έδωσε απάντηση σχετικά με τις καταγγελίες για υποβάθμιση των υπηρεσιών στις Κυκλάδες.... .

Αναλυτικά αναφέρει:

"Προς (ορισμένους) συνδικαλιστές του Δημοσίου, της Π.Ε Κυκλάδων.

"Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί"…!!! Με ψέματα και επικαλούμενοι "φήμες", δεν πείθετε κανέναν, για τις “ενάρετες προθέσεις σας".

Όλα όσα αναφέρετε στην επιστολή σας, για τα έργα στις Κυκλάδες αποδεικνύουν το ποσό αναξιόπιστοι είστε.

Αρκεί να διαβάζατε την ημερήσια διάταξη της αυριανής (σ.σ. σημερινής πλέον 8-3-21) Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας. Δεν είχατε χρόνο όμως να ενημερωθείτε…

Είχατε αφιερώσει τον χρόνο σας στην σύνταξη της συκοφαντικής επιστολή σας. Σας ενημερώνω λοιπόν, ό,τι έχουμε εξαγγείλει από προχθές με Δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ, ότι αύριο (σήμερα) 8-3-21 εγκρίνονται οι μελέτες των ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΡΓΩΝ οδοποιίας στην ιστορία των Κυκλάδων(αυτά για τα οποία σήμερα γράφετε ψέματα).

Το ποσόν πρωτοφανές: 24.150.000 €. Και εσείς σήμερα, ανακαλύψατε(;) “πολλαπλή …ίντριγκα”… Περιμένω να ζητήσετε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, διαφορετικά θα είστε κοινοί συκοφάντες. Περιμένω να παρουσιάσετε στοιχεία και για τα άλλα τα οποία αναφέρετε.

Διαφορετικά θα σας αποκαλέσω και πάλι “συνδικαλιστές παλαιοκομματικών αντιλήψεων και μεθόδων” και κοινούς συκοφάντες. Συνδικαλιστικές συμπεριφορές σαν τις δικές σας ,οι υπόλοιποι Έλληνες τις έχουν “πληρώσει ” ακριβά.

Σεβαστείτε τα προβλήματα της κοινωνίας και συμπεριφερθείτε με συνδικαλιστική σοβαρότητα.

Υ.Γ: Με την ευκαιρία επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια, τους έντιμους και ηθικούς υπαλλήλους του Δημοσίου, οι οποίοι πολλές φορές υπερβάλλουν εαυτόν και κρατούν “όρθιο ” το Ελληνικό Δημόσιο, την περίοδο της Υγειονομικής και Οικονομικής κρίσης.

Και πιστέψτε με είναι πολλοί. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Υ.Γ: Για να μην υπάρξει η παραμικρή παρερμηνεία δηλώνω ότι σέβομαι απόλυτα τον θεσμό του συνδικαλισμού. Είναι πυλώνας της Δημοκρατίας, όταν λειτουργεί με τους κανόνες της Δημοκρατίας".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News