Κυκλάδες - Μονογυιού: Απαραίτητη η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

"...Ο Υπουργός πραγματοποίησε και επιτόπια αυτοψία στα σοκάκια και στα μαγαζιά του νησιού και παρακίνησε τους αστυνομικούς να εντείνουν τους ελέγχους με σκοπό να τηρούνται τα μέτρα προστασίας.  Η πάταξη της εγκληματικότητας και η ασφάλεια στα νησιά των Κυκλάδων αποτελούν μείζονος σημασίας ζητήματα..."  Αυτό αναφέρει σε επίστολή της, η Κατερίνα Μονογυϊού. βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη στην Μύκονο ...

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από την βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυϊού.... αναφέρει:

"Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρευρέθηκε χθες στην Μύκονο, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στο ενισχυμένο πλέον τοπικό Αστυνομικό Τμήμα με σκοπό να ενημερωθεί για τους ελέγχους στα τοπικά μπαρ και μπιτς μπαρ αναφορικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Ενημερώθηκε, επίσης, για θέματα ασφαλείας του νησιού, όπως τα συχνά ατυχήματα στους δρόμους και οι κλοπές. Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο δείχνουν με αυτόν τον τρόπο το τεράστιο ενδιαφέρον τους για ζητήματα ασφάλειας. Ο Υπουργός πραγματοποίησε και επιτόπια αυτοψία στα σοκάκια και στα μαγαζιά του νησιού και παρακίνησε τους αστυνομικούς να εντείνουν τους ελέγχους με σκοπό να τηρούνται τα μέτρα προστασίας. 

Η πάταξη της εγκληματικότητας και η ασφάλεια στα νησιά των Κυκλάδων αποτελούν μείζονος σημασίας ζητήματα. Με επιστολή μου γνωστοποίησα στο Δήμαρχο πως δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην συνάντηση που έλαβε χώρα μεταξύ δημάρχου, φορέων και του Υπουργού καθώς την Τρίτη (28/07/2020) ήταν υποχρεωτική η παρουσία μου( ως μέλος της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων)  στη Βουλή των Ελλήνων διότι έγινε  ψηφοφορία για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και την Τετάρτη (29/07/2020) ψηφίσαμε την άρση ασυλίας ορισμένων βουλευτών και κατόπιν πραγματοποιήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής  ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Στην επιστολή μου ανέφερα μεταξύ άλλων και τα εξής: Σαν βουλευτής Κυκλάδων έχω κάνει αρκετές παρεμβάσεις προς τον κύριο Υπουργό για σχετικά θέματα στα οποία έχει ανταποκριθεί με  την ιδιαίτερα αυξημένη ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα που τον διακρίνει".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News