Κυκλάδες - Μονογυιού: "Εξαιρούνται από τα τέλη υδατοδρομίων οι κάτοικοι των μικρών νησιών"

Εξαιρούνται του τέλους υδατοδρομίων οι κάτοικοι των νησιών με μόνιμο πληθυσμό έως 2000 κατοίκων ύστερα από πρόταση την κ. Κατερίνας Μονογυιού

Η πρόταση της κ. Κατερίνας Μονογυιού για την εξαίρεση των κατοίκων των μικρών νησιών από το τέλος των υδατοδρομίων έγινε δεκτή από την Κυβέρνηση. Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την ικανοποίησή της, και αφού ευχαρίστησε τους αρμόδιους υπουργούς, δήλωσε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές της καθώς στόχος της είναι να εξαιρεθούν οι κάτοικοι όλων των νησιών μας που δε διαθέτουν αεροδρόμιο.

Η απόφαση για την εξαίρεση του τέλους υδατοδρομίων ελήφθη με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών Κ.Α.Καραμανλή και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ.Πλακιωτάκη και των Υφυπουργών Οικονομικών Θ.Σκυλακάκη και Υποδομών και Μεταφορών Γ.Κεφαλογιάννη (Φ.Ε.Κ Β΄3217-3/8/20). Έτσι, οι συμπολίτες μας από νησιά με πληθυσμό κάτω των 2.000 κατοίκων θα αποκτήσουν άλλη μια επιλογή για τις μετακινήσεις τους.

Η αρχική πρόταση της κ. Μονογυιού ήταν να εξαιρεθούν από το τέλος αυτό όλοι οι κάτοικοι όσων νησιών δεν διαθέτουν αεροδρόμιο.
 

Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News