Κυκλάδες - Μονογυϊού: Το "Ευχαριστώ" για την παράταση των δρομολογίων

Κατερίνα Μονογυιού ... Μύκονος

Την περασμένη εβδομάδα αναφέραμε ότι παρατάθηκε η έκτακτη δρομολόγηση του "Σκοπελίτης" αλλά και του "Αρτεμις" για την τρέχουσα εβδομάδα όσον αφορά την προσέγγιση σε Πίσω Λιβάδι και Παροικιά αντίστοιχα κάθε Τρίτη και Πέμπτη ώστε να καλύψουν την ανάγκη μετακίνησης των νεφροπαθών από τη Πάρο στη Νάξο.... Και αυτό γιατί πρέπει να πραγματοποιούν τις τακτικές θεραπείες τους ... Και χθες, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυϊού σε ανοιχτή της επιστολή προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την παράταση των δρομολογίων...

Αναλυτικά η κα Μονογυϊού αναφέρει:

Παρατείνονται τα δρομολόγια που μεταφέρουν τους νεφροπαθείς κατοίκους της Πάρου στην Νάξο. Οι νεφροπαθείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση στις μονάδες τεχνητού νεφρού συνιστούν μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ομάδα πολιτών, λόγω της απαιτούμενης συχνότητας αιμοκάθαρσης – συχνά 2 ή και 3 φορές ανά εβδομάδα. Για άλλη μια φορά το Υπουργείο Ναυτιλίας και ο Υπουργός κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα των νησιωτών μας. 

Ευχαριστώ τον κ. Σκοπελίτη και την Hellenic Seaways για την παράταση των δρομολογίων, όλους τους συντελεστές αυτής της δράσης, την διοίκηση, τους γιατρούς, το υγειονομικό προσωπικό που βοηθούν και στέκονται στο πλευρό των περίπου δέκα νεφροπαθών της νήσου.Οι πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο είναι χαρακτηριστικά βαθιά χαραγμένα στον χαρακτήρα των Κυκλαδιτών. Θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στους συμπολίτες μου που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News