Κυκλάδες - Νέα Δημοκρατία: "Πόρτα" σε Κουκά ελέω Μονογιού;

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες. Πόσο μάλλον για δημάρχους που θεωρούν ότι η ενδεχόμενη μετακίνηση από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε εθνικό επίπεδο μπορεί να τους δώσει διέξοδο..   Και όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα protothema.gr πρόσφατα, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς επιχείρησε ένα τέτοιο .. .άλμα. Μόνο που όπως φαίνεται έφαγε … πόρτα καθότι επιλέγει η σταθερή αξία από το «νησί των ανέμων» που ακούει στο όνομα «Κατερίνα Μονογιού»

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα «  Διέξοδο από τον Δήμο Μυκόνου μέσω των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας για τις εθνικές εκλογές αναζητεί ο νυν δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Κουκάς καθώς διαπιστώνει ότι ο συνδυασμός του φυλλοροεί και η επανεκλογή του στην αυτοδιοίκηση καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κουκάς μετέβη τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία του κόμματος προκειμένου να διαπραγματευτεί την κάθοδό του στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι τα αρμόδια όργανα της ΝΔ ενημέρωσαν τον νυν δήμαρχο πως δεν «χωράει» στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων καθώς υπάρχει ήδη η υποψηφιότητα της κυρίας Κατερίνας Μονογυιού που έχει έδρα την Μύκονο.

Να σημειωθεί ότι αρκετά στελέχη του κ. Κουκά, έχουν αποχωρήσει από τον συνδυασμό του και ορισμένα εξ αυτών συμπαρατάσσονται με τον κ. Χρήστο Βερώνη που αποφάσισε να διεκδικήσει ξανά τον Δήμο Μυκόνου».