Κυκλάδες: Ο Γιάννης Βρούτσης στο δρόμο για την Κέα

... “Πρόσω ολοταχώς” Μεσοπέλαγα με μπουγάζι & κόντρα στο κύμα" αναφέρει σε ανάρτησή του ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος γυρίζει από νησί σε νησί... Ολοκλήρωσε την παρουσία του στα μικρά νησιά των Δυτικών και Νοτίων Κυκλάδων με ...στάσεις (επισκέψεις και συζητήσεις) σε Σίκινο - Φολέγανδρο και Ανάφη. Μάλιστα, στην Φολεγανδρο, είχε και ρόλο ναυτικού με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα, όπου είναι έτοιμος να ρίξει τον κάβο και αναφέρει "  Ρίχνουμε κάβο στήν Φολέγανδρο! Εκλογές στο πιο ωραίο μέρος του κόσμου τις Κυκλάδες!"..

Και επειδή κάνει εκλογές για τουλάχιστον μία ντουζίνα χρόνια, κάτι περισσότερο θα ξέρει για να το λέει... Σήμερα, ήταν στην Αθήνα και έδωσε το παρών στο συνέδριο της "Ναυτεμπορικής" όπου αναφερθηκε στο σχέδιο και τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά την Οικονομία και την Κοινωνική Ασφάλιση καθότι είναι και ο υπεύθυνος στον συγκεκριμένο τομέα... Και αύριο; Με βάση την σχετική ενημέρωση θα πάρει το δρόμο για την Κέα. 

Και όπως διαβάζουμε " Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 θα επισκεφτεί τη νήσο Κέα.Στη διάρκεια των επίσκεψης του, ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κέας κ. Ιωάννη Ευαγγέλου, με τη νεοεκλεγείσα Δήμαρχο Κέας κα. Ειρήνη Βελισσαροπούλου, με φίλους και κατοίκους του νησιού"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News