Κυκλάδες: Ο Χρ. Καφτηράνης νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων τοπικών εκπροσώπων της ΝΔ, όπως επισημαίνουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το 53% των 9μελών συμβουλίων που εξελέγησαν αποτελείται από καινούρια πρόσωπα, γεγονός που σηματοδοτεί την πραγμάτωση του στόχου της ανανέωσης στο στελεχιακό δυναμικό της Ν.Δ. σε όλη την επικράτεια, τονίζουν και προσθέτουν ότι το ποσοστό ανανέωσης των προέδρων ΔΗΜΤΟ ανέρχεται στο 42% και των προέδρων ΝΟΔΕ στο 37%.. Αναφέρουν παράλληλα, ότι στις οργανώσεις όπου υπήρχαν περισσότεροι από ένας υποψήφιοι για τις θέσεις των προέδρων, η συμμέτοχη ξεπέρασε το 85%. Παράλληλα, ανεδείχθησαν και 1.000 νέοι σύνεδροι που θα συμμετάσχουν στο επόμενο Συνέδριο της Ν.Δ., το φθινόπωρο.

«Η τολμηρή αυτή πολιτική πρωτοβουλία, σηματοδοτεί το άνοιγμα που οφείλουν να κάνουν όλα τα κόμματα σήμερα στην κοινωνία, προκειμένου να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη της», σημειώνουν οι πηγές της Πειραιώς και τονίζουν ότι, «η μεγάλη επιτυχία αυτού του εγχειρήματος αποδεικνύει ότι το αίτημα για ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες και οργανωτικές δομές είναι ισχυρότερο από οποιαδήποτε δύναμη αντίστασης». 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο Τwitter ανέφερε: «155.000 πολίτες, 2.500 εθελοντές και περισσότεροι από 8.000 υποψήφιοι για τις θέσεις των εκπροσώπων μας, έκαναν σήμερα πράξη την δέσμευσή μου για μια ανοιχτή, σύγχρονη, μεγάλη Νέα Δημοκρατία. Τους ευχαριστώ από καρδιάς»... . Τα 155.000 ενεργά μέλη που σύμφωνα με την Πειραιώς είναι αριθμός ρεκόρ όχι μόνον για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και για μεγάλα ευρωπαϊκά κόμματα, κλήθηκαν να εκλέξουν τους 4.050 εκπροσώπους τους που διεκδίκησαν τις θέσεις των προέδρων και των 9μελών συμβουλίων των Νομαρχιακών και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων.

Οσο για τις Κυκλάδες; Ο Χρήστος Καφτηράνης ήταν ο μεγάλος νικητής συγκεντρώνοντας 804 ψήφους έναντι 444 που συγκέντρωσε ο πρώην πρόεδρος Κωνσταντίνος Γαβιώτης... Και τα εννέα μέλη της ΝΟΔΕ Κυκλάδων έχουν άρωμα Νάξου καθότι βρέθηκε ο Αριστείδης - Αντώνης Κουφόπουλος....  Σύμφωνα με το επίσημο Δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, τα τελικά αποτελέσματα ανάδειξης Προέδρου και Μελών Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.), καθώς και Προέδρου και Μελών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.). Σύρου της Νέας Δημοκρατίας, είναι τα εξής:

Συγκεντρωτικά τελικά αποτελέσματα ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων (με bold σημειώνονται όσοι εκλέγονται)

Εγγεγραμμένοι: 1.572
Ψήφισαν: 1.343
Άκυρα: 11
Λευκά: 84
Έγκυρα: 1.248

Για τη θέση του Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων έλαβαν:

 1. Καφτηράνης Χρήστος του Γεωργίου: 804
 2. Γαβιώτης Κωνσταντίνος του Ηλία: 444

Για τη θέση των μελών ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων έλαβαν:

 1. Πελοποννήσιος Μιλτιάδης του Φωτίου: 390
 2. Δαρζέντας Χαράλαμπος του Νικολάου: 350
 3. Κουφόπουλος Αριστείδης-Αντώνιος του Ιωάννη: 345 
 4. Μπαφίτης Παντελής του Μιχαήλ: 303
 5. Κουντούρης Γεράσιμος του Πέτρου: 227
 6. Μπαϊμπά Βιργινία του Γεωργίου: 209
 7. Κουσαθανάς Αντώνιος του Ματθαίου: 206    
 8. Αλοιμόνου Ευγενία του Ιωάννη: 188
 9. Μπούμπουλης Κωνσταντίνος του Μιχαήλ: 172
 10. Νομικός Νικόλαος του Ιακώβου: 162
 11. Χαλκιάς Ευάγγελος του Ιωάννη: 143
 12. Παγώνης Ανδρέας του Μιχαήλ: 77
 13. Τσιριγωτάκης Εμμανουήλ του Κωνσταντίνου: 74
 14. Πανοηλίας Ευάγγελος του Χρήστου: 58
 15. Ρούσσος Λεονάρδος του Ιωάννη: 55
 16. Πολυκανδριώτης Αντώνιος του Γεωργίου: 55

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Χρήστος Καφτηράνης στην προσωπική του ιστοσελίδα προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση " ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ!! ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! 
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!
ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ..ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ/ΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ!!! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!
ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΤΟ - ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΔΗΜΤΟ - ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ!!! ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!! .