Κυκλάδες - ΟΝΝΕΔ: Στο γραφείο του Δημάρχου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, τι συζήτησαν;

συνάντηση σε. παράξενο τραπέζι

".... Ο κ. Λιανός ενημέρωσε σχετικά με το έργο και τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής με γνώμονα την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν σε όλο το σύνολο των νησιών του Δήμου. Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε να βιώνουμε τον κίνδυνο της πανδημίας καθώς και την συντονισμένη συνεργασία με τους φορείς των νησιών του Δήμου με στοχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα της τουριστικής σεζόν..." Ποιος τα λέει αυτά και γιατί; 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την συνάντηση που είχαν την περασμένη Παρασκευή (11/09) στο γραφείο του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού... Αναλυτικά, η ανακοίνωση (φέρει την υπογραφή του προέδρου κου Πολυκρέτη) αναφέρει:

"Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Λιανό Δημήτριο. Ο κ. Λιανός ενημέρωσε σχετικά με το έργο και τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής με γνώμονα την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν σε όλο το σύνολο των νησιών του Δήμου.

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε να βιώνουμε τον κίνδυνο της πανδημίας καθώς και την συντονισμένη συνεργασία με τους φορείς των νησιών του Δήμου με στοχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα της τουριστικής σεζόν. Η συζήτηση κυμάνθηκε ακόμη γύρω από τους στόχους που έχουν τεθεί από την Δημοτική Αρχή για έργα ανάπτυξης ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων από την θέση ευθύνης του.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλαδων Πολυκρέτης Ευστάθιος ενημέρωσε τον Δήμαρχο σχετικά με τις δράσεις που έχει προγραμματίσει η Νομαρχιακή για τον Νομό των Κυκλάδων καθώς και τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει στο άμεσο μέλλον με στόχο η νεολαία να αποτελεί στήριγμα και αρωγός στην βελτίωση των συνθηκών που χρήζουν βοηθείας για τα νησιά μας".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News