Κυκλάδες - ΟΝΝΕΔ: Σύσκεψη με τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 12.12.20 συζήτηση της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων με τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης με θέμα «Αγορά εργασίας και απασχόληση εν μέσω πανδημίας: δυνατότητες & προοπτικές», παρουσία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη.

«Διανύουμε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους παγκοσμίως, μια κρίση όχι μόνο υγειονομική αλλά και κοινωνική. Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας κατάφερε με μεταρρυθμίσεις να θωρακίσει την αγορά εργασίας ώστε να αντέξει στις επιπτώσεις της πανδημίας.

Τα νησιά μας, οι Κυκλάδες, πρέπει να συνεχίσουν να στηρίζονται σε αυτή τη δύσκολη μάχη αλλά και να έχουν τα κατάλληλα εφόδια για να επανέλθουν στο επίπεδο που τους αξίζει".

Και όπως καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων (παρών και ο πρόεδρος της Στάθης Πολυκρέτης): "Με αισιοδοξία το 2021, και με την σκέψη ότι θα έχουμε βγει πιο δυνατοί από αυτή την μάχη, τα νησιά μας θα είναι ένα βήμα μπροστά όχι μόνο για την ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και για ουσιαστική επένδυση στην κοινωνία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News