Κυκλάδες (Πάρος): Από την 17η Μαϊου δυνατότητα εμβολιασμού με Johnson & Johnson

«Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για το πρόγραμμα ‘Γαλάζια Ελευθερία’ που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η κυβέρνηση αφουγκράζεται τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και λαμβάνει μέτρα εισακούοντας τις προτάσεις μας. Ο Δήμος Πάρου άλλωστε ήταν από τους πρώτους Δήμους που είχε ζητήσει επιτακτικά τον άμεσο και οριζόντιο εμβολιασμό του πληθυσμού του νησιού, καταθέτοντας μάλιστα και ολοκληρωμένες προτάσεις σχετικά. Είμαστε έτοιμοι να θέσουμε όλες μας τις υπηρεσίες και τις δυνάμεις για την υποστήριξη του σχεδίου. Παράλληλα, καλούμε όλους τους ενήλικους κατοίκους μας να εμβολιαστούν.» 

Η δήλωση που είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες ο Μάρκος Κωβαίος, δήμαρχος Πάρου, αμέσως μετά το πέρας της ενημέρωσης σε επίπεδο Αιρετών από τον Πρωθυπουργό για τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η επιχείρηση "Γαλάζια Ελευθερία"... Και σήμερα έρχεται ο Δήμος (και όχι κάποια Ενωση) να προχωρήσει σε ανακοίνωση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα έναρξης των εμβολιασμών από το μονοδοσιακό εμβόλιο της Johnson & Johnson  

Τι αναφέρει: 

Ο Δήμος Πάρου ενημερώνει ότι από σήμερα όλοι οι κάτοικοι της Πάρουανεξαρτήτως ηλικίας, μπορούν πλέον να κλείνουν το ραντεβού για τον εμβολιασμό τους.

Το ραντεβού κλείνεται μέσω:

1.  της πλατφόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://emvolio.gov.gr

2.  ΚΕΠ

3.  οποιουδήποτε φαρμακείου

Ο εμβολιασμός ξεκινά από τη Δευτέρα 17 Μαϊου 2021 και γίνεται με το εμβόλιο της Johnson & Johnson που απαιτεί μία μόνο δόση ώστε να επιτευχθεί ταχέως το τείχος ανοσίας στο νησί.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτος ο Δήμος Πάρου αιτήθηκε τον άμεσο και οριζόντιο εμβολιασμό του πληθυσμού του νησιού, ως εκ τούτου η σημερινή εξέλιξη δικαιολογεί τις προσπάθειές μας και μας καθιστά ιδιαίτερα αισιόδοξους.

Καλούμε το σύνολο του ενήλικου πληθυσμού να εμβολιαστεί μαζικά ώστε να διασφαλίσουμε μια ασφαλή και υγιή καλοκαιρινή περίοδο, απαλλαγμένοι από τον ιό και τα όσα προβλήματα αυτός επέφερε σε όλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News