Κυκλάδες - Πάρος: Δωρεά υλικού πυροπροστασίας από το Δήμο στην ΕΟΔ Κυκλάδων

βίοι αντίθετοι; Ε ένα παράπονο θα το έχουν τα παιδιά της Πολιτικής Προστασίας Νάξου... Κι αυτό γιατί ενώ είναι έτοιμοι να δώσουν και τον καλύτερο εαυτό τους για την προστασία του περιβάλλοντος και κυρίως να πέσουν και στη φωτά εάν χρειαστεί για να την περιωρίσουν, νιώθουν ότι ο δήμος δεν τους βοηθάει όσο χρειάζεται... Και αναφερόμαστε στο θέμα του αυτοκινήτου που έχουν ζητήσει εδώ και καιρό αλλά δεν παίρνουν απάντηση..  Οπως και για την προμήθεια υλικού...  

Την ίδια ώρα ο Δήμος Πάρου προχωρεί σε δωρεά υλικού πυροπροστασίας προς τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων....  

Μάλιστα, η σχετική είδηση έρχεται μέσα από το προφίλ του Δημάρχου Πάρου, Μάρκου Κωβαίου. Τι αναφέρει;  

Προσπαθούμε να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε το σημαντικό έργο της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και αναγκών πυροπροστασίας, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη εθελοντικών ομάδων, σε πνεύμα άριστης συνεργασίας και αλληλεγγύης για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό και για τις ανάγκες της πολιτικής προστασίας, παρέδωσα στον πρόεδρο της ΕΟΔ Κυκλάδων κ. Γεώργιο Μπαρμπαρήγο, υλικά και εξοπλισμό για χρήση σε φαινόμενα πυροπροστασίας και τον ευχαρίστησα προσωπικά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News