Κυκλάδες - ΠΑΣΟΚ: Παρέμβαση Γκούφα για "υποψηφιότητα" Πάπιτση και μήνυμα στο "Προεδρικό Σύστημα"

Γκούφας

".... Οι φωτογραφίες με τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και με γραμματείς καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματική προσωπική διαδρομή και συνεισφορά του καθενός στον τόπο, την κοινωνία, το κόμμα. .... Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί εσείς οι νέοι και ωραίοι στα όργανα του κόμματος, μην προκαλείτε με τόσο σοβαρές αστοχίες τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που στην πλειοψηφία του είναι παλιοί και αλλιώς και αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Επιλέξτε στην πρώτη γραμμή ανθρώπους με συνέπεια, συνέχεια, ήθος, θέληση, ψυχή...". 

Ηχηρή παρέμβαση από τον Γιώργο Γκούφα, Περιφερειακό Σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου με αφορμή δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό Τύπο για την υποψηφιόητα της Χριστιάννας Πάπιτση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για το Νομό Κυκλάδων.. Μην ξεχνάμε ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο έστω κι ανεπίσημα, κάτι που φέρνει στο προσκήνιο συνεχώς όλο και περισσότερα ονόματα... Είτε είναι αλήθεια, είτε είναι όχι, τα ονόματα θα παίζουν... Ο κος Γκούφας επέλεξε μέσω της παρέμβασής του να οριοθετήσει κάποια πράγματα και να σημειώσει  προς το "Προεδρικό Σύστημα" ότι " Η κατανόηση και η ανοχή έχουν τα όρια τους . Και οι εκ των υστέρων δικαιολογίες τύπου δεν ήξερα δεν γνώριζα ποτέ δεν έχουν νόημα. Πόσο μάλλον που εσείς τώρα  και ξέρετε και γνωρίζετε".

Αναλυτικά, η τοποθέτησή του με τίτλο "Αρμοδίως ή όχι" 

papitsi.jpgΕπειδή δημοσιεύθηκε στο cyclades 24gr ότι στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ κίνημα Αλλαγής "κλείδωσε" η υποψηφιότητα της Περιφερειακής Συμβούλου Νοτίου Αιγαίου κ. Χρηστιάννας Παπιτση, προωθούμενη μάλιστα απ' το Προεδρικό Σύστημα. 

Σχολιάζοντας η εφημερίδα ανέφερε επίσης πως αυτή η υποψηφιότητα δεν πολυαρέσει σε μερίδα τοπικών κομματικών στελεχών που βλέπουν τάχα στο πρόσωπο της Περιφερειακής Συμβούλου έναν ισχυρό εσωτερικό αντίπαλο .

Επειδή πολλά θα διαβάσουμε αληθή ή όχι και περισσότερα θ ακούσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις Εθνικές Εκλογές , να ενημερώσω λοιπόν όσους ασχοληθούν με την συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής στις Κυκλαδες  και τον πρόεδρο σ.Νικο Ανδρουλάκη ως εκλεγμένος περιφερειακός Σύμβουλος του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου  με την παράταξη του Μανόλη Γλυνού τα εξής : 

Το έτος 2019 η Χρηστιάννα  Πάπιτση όπως κι εγώ εκλεγήκαμε περιφερειακοί σύμβουλοι με τον ανεξάρτητο  συνδυασμό του Μανόλη Γλυνού που στηρίχθηκε και  απ' το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ. 

Αμέσως η κ Παπιτση μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου περιφερειακού συμβουλίου, συμπορεύθηκε με τον νικητή δεξιό συνδυασμό  των περιφερειακών εκλογών του περιφερειάρχη κ.Χατζημάρκου .  

Σε κάθε ψηφοφορία επί των θεμάτων κάθε συνεδρίασης του Περιφερειακου Συμβουλίου η μόνιμη επωδός της ήταν : «ψηφίζω ο,τι ο κ Χατζημαρκος».

Ακολούθησε βεβαίως όπως ήταν αναμενόμενο η διαγραφή της από τον Συνδυασμό του κ Γλυνού .

Να χει το νου του  λοιπόν το κατά την ηλεκτρονική εφημερίδα Προεδρικό Σύστημα,  αν αληθεύει βεβαίως ότι προωθεί την εν λόγω  ως υποψήφια βουλευτή στις εθνικές εκλογές και μάλιστα ως νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Κυκλάδες, διότι τα σάλτα τα έχει εύκολα, ιδιαίτερα όταν είναι ελκυστικά σε περίπτωση εκλογής της.  

Οι φωτογραφίες με τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής και με γραμματείς καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματική προσωπική διαδρομή και συνεισφορά του καθενός στον τόπο , την κοινωνία, το κόμμα  . 

Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί εσείς οι νέοι και ωραίοι στα όργανα του κόμματος,  μην προκαλείτε με τόσο σοβαρές αστοχίες τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που στην πλειοψηφία του είναι παλιοί και αλλιώς και αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής . Επιλέξτε  στην πρώτη γραμμή ανθρώπους  με συνέπεια , συνέχεια, ήθος, θέληση , ψυχή .

Η κατανόηση και η ανοχή έχουν τα όρια τους . Και οι εκ των υστέρων δικαιολογίες τύπου δεν ήξερα δεν γνώριζα ποτέ δεν έχουν νόημα. Πόσο μάλλον που εσείς τώρα  και ξέρετε και γνωρίζετε.

Γιώργος Γκούφας 
Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου.
Μέλος του Δ.Σ της ΕΘΕΑΣ (πρώην ΠΑΣΕΓΕΣ)
Πρώην πρόεδρος του Περιφ.Συμβ.Νοτιου Αιγαίου
Μέλος του ΠΑΣΟΚ κίνημα Αλλαγής 
Πρώην γραμματέας Επαρχιακού γραφείου ΠΑΣΟΚ Νάξου και Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News