Κυκλάδες - ΣΥΡΙΖΑ: "δημιούργησε την ψηφιακή κι όχι την εικονική πραγματικότητα"

Νοσοκομείο Σύρου

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 28 Μαϊου στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την Σύρο... Και έχει ως στόχο την παρουσίαση του "Ψηφιακού Νοσοκομείου στο Αιγαίο", ήτοι το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή... Πρόγραμμα που βάζει τέλος στην όποια γραφειοκρατεία, έρχεται από ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη Διοικήτρια κα Μπουραντά και θα δώσει νέο αέρα στην υγειονομική κάλυψη του Νομού....  Και έρχεται η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΎΡΙΖΑ να το θυμήσει... 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με τίτλο " Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε την ψηφιακή κι όχι την εικονική πραγματικότητα"

"Από αύριο, το Νοσοκομείο Σύρου γίνεται το 1ο ψηφιακό Νοσοκομείο της χώρας.

Με την αξιοποίηση πόρων από το  Πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων,  το ΕΣΠΑ 2014-2020 και την σκληρή δουλειά  που έγινε στη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ από την κ. Ιορδανίδου (πρ. Διοικήτρια 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας ), τον κ. Αντύπα (πρ. Αναπλ.  Διοικητή 2ης ΥΠΕ) και την κ. Μπουραντά (πρ. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σύρου ),  η Δημόσια υγεία στις Κυκλάδες μπαίνει  σε μια νέα εποχή, βελτιώνοντας σημαντικά τον τρόπο λειτουργίας του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας και παρέχοντας σύγχρονες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες που ωφελούν  όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Κυκλάδων.

Το κομβικό αυτό έργο, που σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου και δρομολογήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα στις πολύ δυσμενείς συνθήκες εκείνης της περιόδου, αποτελεί ακόμα μια απόδειξη του οράματος, της ικανότητας και της δουλειάς των ανθρώπων που κλήθηκαν να υπηρετήσουν τον υψίστης σημασίας και εξαιρετικής δυσκολίας τομέα της υγείας στις Κυκλάδες. 

Στον δύσκολο καιρό της πανδημίας και της ελλιπούς στήριξης της δημόσιας υγείας, υπάρχουν ακόμη αρκετά έργα που ευτυχώς δρομολογήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μπορεί τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ να  παρουσιάσει κάποιο έργο για την Υγεία στις Κυκλάδες".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News