Κυκλάδες - Σύρος: Διήμερη επίσκεψη του Γιάννη Βρούτση

Βρούτσης - Σύρος

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη νήσο Σύρο, όπου θα παραστεί στην σημερινή Τελετή Ανακηρύξεως της Αυτού Εξοχότητας της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε επίτιμη Δημότη Σύρου – Ερμούπολης.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Στη συνέχεια θα παραστεί στην επίσημη έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων (ANIMASYROS 2022), στο θέατρο Απόλλων (Ερμούπολη), που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και η Εταιρεία Αστικού Πολιτισμού. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Σύρου-Ερμούπολης, ενώ συναντήσεις θα έχει με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Νικόλαο Λειβαδάρα, τον Πρόεδρο Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. Χρήστο Καφτηράνη, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΣΥΡΟΥ κ. Ευστάθιο Μπαρμπούνη, φίλους και κατοίκους του νησιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News