Κυκλάδες - Βρούτσης; Αφήνει την Αντίπαρο και πάει σε Σαντορίνη - Θηρασιά - Ανάφη

Από την Νάξο (Αγίου Νικοδήμου) στην Αντίπαρο (Αγίας Μαρίνας) και μετά στη Σαντορίνη (Προφήτη Ηλία).... Αλλά και Θηρασιά - Ανάφη έχει το πρόγραμμα. Ο λόγος για τον κοιινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βρούτση, ο οποίος άφησε την Αντίπαρο και από αύριο Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, θα βρίσκεται στην Σαντορίνη, όπου θα παρακολουθήσει τις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις, για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία (Τρίτη 20 Ιουλίου) στον Πύργο, το Ημεροβίγλι και το Εμπορείο (Μικρός Προφήτης Ηλίας).

Τι έκανε στην Αντίπαρο; "Οπως κάθε χρόνο είμαστε εδώ τιμώντας το νησί και τους περήφανους Αντιπαριώτες! Με τον δήμαρχο Φαρούπο Τάσο και τον φίλο μου Πατέλη Αντώνη. Στο παραδοσιακό καφενείο του Παρούσου το καλωσόρισμα. Ευχαριστώ τους καπετάνιους Αντώνη Καλάργυρο, Γιάγκο Παλαιολόγο και Γιάννη Μαρινάτο που χειμώνα καλοκαίρι ειναι εκεί ενώνοντας Πάρο και Αντίπαρο"

 

Τι τον περμένει το τριήμερο των κινήσεων του στη Σαντορίνη;  Στη διάρκεια της 3ημερης επίσκεψής του στο νησί, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Αντώνιο Σιγάλα, τον Έπαρχο κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Βασίλειο Μαλαματένιο, εκπροσώπους θεσμικών φορέων, φίλους και στελέχη της Ν.Δ..

Την Κυριακή το απόγευμα (18.30), ο κ. Βρούτσης θα συμμετέχει σε προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης (σε εξωτερικό χώρο), στην οποία θα συμμετέχουν οι Πρόεδροι: της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων (κ. Μάρκος Καφούρος), της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας (κ. Αντώνιος Ηλιόπουλος και Ανδρέας Πατινιώτης), του Εμπορικού Συλλόγου Θήρας (κ. Νικόλαος Νομικός), του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων “Η Ατλαντίδα” (κ. Ελευθέριος Αναπλιώτης), του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Σαντορίνης (κ. Δημήτριος Λιγνός), της Συνένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης (κ.κ. Ελευθέριος Δακουτρός και Νικόλαος Κανακάρης) και τον Πρόεδρο των Αλιέων Θήρας (κ. Κυριάκος Πρέκας), με τους οποίους θα συζητήσουν θέματα τουρισμού, προβλήματα, καθώς και τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, ο κ. Βρούτσης θα μεταβεί στη νήσο Ανάφη, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Ο. Ν.Δ. Θήρας κ. Ματθαίο Δαρζέντα και το μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ο. κα. Ειρήνη Βαλσαμάκη, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο του νησιού, κ. Ιάκωβο Ρούσσο και κατοίκους.  Εν συνεχεία, το απόγευμα της Δευτέρας, θα επισκεφθεί τη νήσο Θηρασιά και θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Καραμολέγκο, αλλά και με κατοίκους. Τέλος, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, ο κ. Βρούτσης θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Volcano TV της Σαντορίνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News