Κυκλάδες - Βρούτσης: Διήμερη επίσκεψη στην Δονούσα

Δονούσα - Κυκλάδες

Ταξίδι στη Δονούσα. Από το ένα νησι στο άλλο για τον Γιάννη Βρούτση.  Ο λόγος; Μα η εορτή του Τιμίου Σταυρού και τις εορταστικές εκδηλώσεις καθότι είναι ο "φύλακας-άγγελος" του νησιού των Μικρών Κυκλάδων. Οπότε; Σήμερα και αύριο θα βρίσκεται σε ένα από τα τέσσερα  "διαμάντια" του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Δονούσα. Και όπως διαβάζουμε θα έχει αρκετές και σημαντικές συναντήσεις. 

Αναλυτικά, η ενημέρωση αναφέρει:

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στη Δονούσα, όπου θα παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον Τίμιο Σταυρό, πολιούχο και προστάτη του νησιού.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Δονούσας, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λεοντοπόλεως (Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας) κ.κ. Γαβριήλ.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτριο Λιανό, τον Αντιδήμαρχο Δονούσας κ. Δημήτριο Πράσινο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δονούσας κ. Χρήστο Σιγάλα, φίλους και κατοίκους του νησιού 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News