Λεονταρίτης Vs Βενιανάκη: Σήκωσε το...γάντι και απαντά "Ολα όσα είπα θα γίνουν"

Είναι έμπειρος πολιτικός. Του αρέσει το παιχνίδι των προκλήσεων. Είναι άλλωστε και λάτρης του βόλεϊ, από τους παλαιότερους παράγοντες της Ελληνικής ομοσπονδίας.. Οπότε όταν ο Γιώργος Λεονταρίτης - χωρικός αντιπεριφερειάρχης - δέχεται ένα καρφί, απαντά άμεσα... Ο Χρήστος Βενιανάκης - Επιλαχών Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Θήρας - σε ανοιχτή επιστολή του με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Γιώργου Λεονταρίτη στην Φολέγανδρο, προχώρησε σε ανοιχτή επιστολή όπου ανέφερε πέντε καυτά θέματα που πρέπει να λυθούν και σημείωσε ότι ήρθε ο καιρός των έργων και όχι των λόγων..

Και ο Γιώργος Λεονταρίτης απάντησε.. Και όπως αναφέρει ανάμεσα στα άλλα " Έξι χρόνια θητείας, ποτέ δεν έμεινα στα "λόγια" και το γνωρίζουν όσοι δεν έχουν εμμονές..." Και πρόσθεσε στο υστερόγραφο της απάντησης " Για το πολύ σημαντικό έργο της ύδρευσης της Άνω Μεριάς, που έγινε έξ' ολοκλήρου από την Περιφέρεια, έχετε να πείτε κάτι ή θα μας καταγγείλετε και γι’ αυτό ...;;;"

Αναλυτικά, η απάντηση Λεονταρίτη προς τον κο Βενιανάκη..

"Λυπάμαι" που θα σας "απογοητεύσω".
Όλα όσα είπα θα ΓΙΝΟΥΝ.
Έξη χρόνια θητείας, ποτέ δεν έμεινα στα "λόγια" και το γνωρίζουν όσοι δεν έχουν εμμονές...
Όσον αφορά αυτά που προσπαθείτε να αναδείξετε ως "ευθύνη" μας , αναζητώντας αγωνιωδώς πεδίο αντιπολίτευσης , δυστυχώς επιβεβαιώνουν περίτρανα το γιατί οι συντοπίτες σας δεν σας εμπιστεύτηκαν ποτέ σε θέση ευθύνης.
Διότι έχετε άγνοια, των πάντων .
Πάμε λοιπόν :
1ο) Το Αλιευτικό καταφύγιο είναι αρμοδιότητα και ευθύνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ΙΟΥ.
2ο) Το Ιατρείο του Υπουργείου Υγείας
3ο) Τα σχολεία του Υπουργείου Παιδείας και
4ο) οι Αθλητικές εγκαταστάσεις του Υφ. Αθλητισμού.

Γιατί δεν τα έκανε η Κυβέρνηση του Σύριζα, την οποία στηρίξατε μέσω της υποψηφιότητα σας με το ψηφοδέλτιο του κ. Γλυνου...;;;
Γιατί στηρίξατε μια Κυβέρνηση και ένα ψηφοδέλτιο που δεν έκανε τίποτα στο νησί.
Και τώρα θέλετε να γίνεται και... τιμητής ...;;;
Έλεος...
Εν "πάση περιπτώσει ", να εύχομαι να έχουμε την υγεία μας και να χαρούμε μαζί αυτά που θα γίνουν.
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ των ΣΧΟΛΕΙΩΝ ( όσα χρήματα και αν χρειαστούν) και κατασκευή του γηπέδου 5×5 και των γηπέδων Μπάσκετ και Βόλεϊ.
Άλλωστε η άριστη συνεργασία μας με την Δήμαρχο και το Δ.Σ ,είναι η καλύτερη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση τους.

Υ.Γ
Για το πολύ σημαντικό έργο της ύδρευσης της Άνω Μεριάς, που έγινε έξ' ολοκλήρου από την Περιφέρεια, έχετε να πείτε κάτι ή θα μας καταγγείλετε και γι’ αυτό ...;;;
Καλό σας βράδυ...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News