Μύκονος: Ακύρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την υποχρεωτική ματαίωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την χώρα ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς ανακοίνωσε ότι  ότι δεν θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες μας εκδηλώσεις για το Μυκονιάτικο Καρναβάλι 2020.

«Για τη διοργάνωση των συγκεκριμένων δράσεων εργάστηκαν με μεράκι και ενθουσιασμό πολλοί άνθρωποι, ωστόσο προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία», επεσήμανε ο δήμαρχος. και προσθέτει: «Η δημοτική μας αρχή θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και συνιστά ψυχραιμία, προσοχή και κυρίως τήρηση όλων των κανόνων ατομικής υγείας» 

Η ανάρτηση που υπάρχει στη σελίδα "Μυκονιάτικο Καρναβάλι" στα social media αναφέρει: " . Σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την υποχρεωτική ματαίωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την Χώρα, ανακοινώνουμε ότι δεν θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες μας εκδηλώσεις για το Μυκονιάτικο Καρναβάλι 2020.

Για τη διοργάνωση των συγκεκριμένων δράσεων εργάστηκαν με μεράκι και ενθουσιασμό πολλοί άνθρωποι, ωστόσο προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.

Η δημοτική μας αρχή θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και συνιστά ψυχραιμία, προσοχή και κυρίως τήρηση όλων των κανόνων ατομικής υγείας".