Μύκονος - Φόρτωμας: "Οι νησιώτες μας θα είναι οι καλύτεροι οικοδεσπότες της Ελλάδας"

Τον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη υποδέχτηκε την Τετάρτη στη Μύκονο, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, μαζί με τον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά, με αφορμή την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου. 

Τα πρώτα αεροπλάνα από την Ευρώπη έφτασαν σήμερα στο νησί της Μυκόνου, αλλά και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα της φετινής σεζόν που βρίσκει τους επιχειρηματίες του τουρισμού έτοιμους να προσφέρουν τις ίδιες υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες τους, κάνοντας τη διαμονή των επισκεπτών ξεχωριστή. 

Ο κ. Φόρτωμας παρέστη στη σύσκεψη που συγκλήθηκε από τον κ. Κουκά στο Δημαρχείο, η οποία είχε σκοπό την ενημέρωση του Υπουργού Τουρισμού από τους εκπροσώπους τοπικών φορέων σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν. 

Μετά την ολοκλήρωση  της σύσκεψης, ο Βουλευτής Κυκλάδων δήλωσε : «Σήμερα υποδεχόμαστε τους πρώτους επισκέπτες στα νησιά των Κυκλάδων. Αναμφίβολα είναι μια ιδιαίτερη τουριστική περίοδος, όμως κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά. Σταθερή είναι η ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουμε στους επισκέπτες μας, σταθερή είναι η αγάπη μας για τη δουλειά μας, σταθερή είναι η προσπάθεια όλων να δημιουργήσουν μια απαράμιλλη και αξέχαστη διαμονή γεμάτη εμπειρίες ζωής στους ταξιδιώτες μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος,  όλοι μαζί οι νησιώτες μας θα είναι οι καλύτεροι οικοδεσπότες της Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που είναι η γενέτειρα της Φιλοξενίας. Αυτό δεν αλλάζει!»

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News