Μύκονος - Αν. Γάκης: "Ο τουρισμός και η Υγεία δεν αντιμετωπίζονται με την αβάσταχτη ελαφρότητα του κυρίου Μητσοτάκη

Γάκης - Τσίπρας

Η παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα στη Μύκονο κατέδειξε με σαφήνεια την αδυναμία της πελαγωμένης κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να διαχειριστεί τόσο την υγειονομική κατάσταση αλλά και την διεθνή εικόνα του πιο φημισμένου ελληνικού προορισμού παγκοσμίως .

Του Αντώνη Γάκη (#)

Για δεύτερη φορά η Κυβέρνηση άνοιξε τον Τουρισμό χωρίς αυστηρά υγειονομικά μέτρα στις πύλες εισόδου της χώρας, χωριά μαζικά τεστ και ιχνηλάτηση, χωρίς να ενισχύσει τα κέντρα υγείας στους τουριστικούς προορισμούς και δίχως να φροντίσει για ξενοδοχεία καραντίνας στους δημοφιλέστερους προορισμούς .

Όταν επαναλαμβάνεις για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος δεν πρόκειται για σύμπτωση αλλά για ανικανότητα την οποία θα πληρώσουν ξανά οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και οι επιχειρηματίες όχι μόνο στη Μύκονο αλλά σε όλη την Ελλάδα .

Το μίνι lockdown στη Μύκονο δίνει πολύ αρνητικό σήμα για τον ελληνικό τουρισμό για κάθε προορισμό και η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε μία επιθετική καμπάνια προκειμένου να ξαναδώσει το σήμα ότι οι διακοπές στα ελληνικά νησιά είναι ασφαλείς υγειονομικά.

Ο ελληνικός τουρισμός και η δημόσια υγεία είναι κρίσιμα ζητήματα για να αντιμετωπίζονται με αυτήν την αβάσταχτη ελαφρότητα του κυρίου Μητσοτάκη.

Τα νησιά μας , οι Κυκλαδες μας πρέπει να ενισχυθούν υγειονομικά και να εκπέμψουν ξανά το σήμα πως παραμένουν με την προθυμία των μόνιμων κατοίκων και εργαζόμενων που σπεύσαμε να εμβολιαστούμε σε μαζικούς ρυθμούς , ασφαλείς προορισμοί 

(#) Ο Αντώνης Γάκης είναι μέλος της ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ - ΚΣ  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News