Νάξος: Διήμερη επίσκεψη (26-27/03) του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη

Η Food Expo 2019 αποτελεί παρελθόν..  Η εικόνα που έχουν οι εκθέτες είναι η καλύτερη δυνατή και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αφού έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια πέρασε σχεδόν από όλα τα περίπτερα. Και σ’ αυτό της ΕΑΣ Νάξου δεν μπορούσε να αντισταθεί. Δοκίμασε την περίφημη Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ, είχε σύντομη συνομιλία με τους διοικητικούς παράγοντες της «Ενωσης» και ανανέωσε το ραντεβού για το διήμερο 26 – 27 Μαρτίου όταν και θα επισκεφθεί τη Νάξο..

Βέβαια, είναι η 3η φορά που αναφέρεται κάτι τέτοιο. Και ενδεχομένως η 3η να είναι και η …φαρμακερή. Να σημειώσουμε ότι την προσεχή Παρασκευή (22/03) θα βρίσκεται στην Κρήτη και δη στην Ιεράπετρα όπου θα μιλήσει στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ με θέμα την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Και την Τρίτη 26 Μαρτίου συνοδευόμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων (Μανιός, Συρμαλένιος, Συρίγος) θα βρίσκεται τη Νάξο . Με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει θα συναντηθεί με φορείς και εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα.  Και θα συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής στην ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Ενημέρωση Αγροτών – Συζήτηση με τους φορείς». Εκδήλωση που θα  πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 7:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτίου Νάξου.

Και δεν αποκλείεται να τον δούμε και στις Μικρές Κυκλάδες ή την Αμοργό αν και το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερη βαρύ με συνεχείς συναντήσεις.. Προεκλογική περίοδος βλέπετε…