Νάξος - Δήμος: Εθιμοτυπική επίσκεψη μελών της "Δημοκρατικής Ευθύνης"

Όπως αναφέραμε και χθες, στη Νάξο βρέθηκε την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου κλιμάκιο της «Δημοκρατικής Ευθύνης», αποτελούμενο από τον επικεφαλής Θωμά Παπαλιάγκα, τον πρώην υπουργό Αλέκο Παπαδόπουλο και τον υπεύθυνο οργανωτικού Βασίλη Φασούλα. Είχαν σειρά επισκέψεων με φορείς του νησιού και επισκέφθηκαν και το Δημοτικό Μέγαρο. Εκεί συνάντησαν τον Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη, τον αντιδήμαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό, με τους οποίους συζήτησαν την προοπτική του νησιού σχετικά με τον τουρισμό, την τοπική οικονομία, την κτηνοτροφία και τα προϊόντα της Νάξου, όπως η γραβιέρα, η πατάτα και το αρσενικό τυρί.

Και βέβαια παρουσίασαν τις προτάσεις της «Δημοκρατικής Ευθύνης» για την ανάπτυξη της παραγωγής και την αυτοδιοίκηση. Από τη πλευρά του ο κος Μαργαρίτης αναφέρθηκε στην καλή οικονομική κατάσταση του Δήμου και στις δυσχέρειες που έχουν οι Μικρές Κυκλάδες, οι οποίες ανήκουν στον Δήμο Νάξου. Επίσης, έκανε αναφορά στην ύδρευση και τα φράγματα, τα οποία γέμισαν με τις φετινές βροχές, τονίζοντας την ανάγκη για έργα υποδομής ύδρευσης.

Ας δούμε όμως τι αναφέρει και το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων; Τίτλος: Επίσκεψη εκπροσώπων της «Δημοκρατικής Ευθύνης» και όπως διαβάζουμε:

«Τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επισκέφθηκε την Παρασκευή κλιμάκιο της "Δημοκρατικής Ευθύνης", μιας νέας παράταξης που θα συμμετέχει στις Εθνικές εκλογές, αποτελούμενο από τον επικεφαλής Θωμά Παπαλιάγκα, τον πρώην υπουργό Αλέκο Παπαδόπουλο και τον υπεύθυνο οργανωτικού Βασίλη Φασούλα.

 Κατά την εθιμοτυπική συνάντηση, ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Λιανού, αναφέρθηκε στην πορεία του νησιού, από την εφαρμογή του «Καποδίστρια» και του «Καλλικράτη», καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξης της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της "Δημοκρατικής Ευθύνης" παρουσίασαν θέματα που άπτονται της γενικότερης πολιτικής κατάστασης και την πορεία του κόμματος προς τις εκλογές. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις προτάσεις της "Δημοκρατικής Ευθύνης" σχετικά με  την αυτοδιοίκηση και την ανάπτυξη της παραγωγής  και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα παράταξη εν όψει των Εθνικών εκλογών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News