Νάξος - "Δύναμη Δημιουργίας": προεκλογική εκδήλωση στην Αθήνα (19/05)

«Αυτοί είμαστε λοιπόν και ζητούμε την στήριξή σας! Όχι μόνο επειδή είμαστε καθαροί, ούτε μόνο επειδή είμαστε αδέσμευτοι, αλλά και γιατί έχουμε σκοπό να εργαστούμε σκληρά και να υλοποιήσουμε το σχέδιο μας μαζί με όσους θέλουν να σταθούν δίπλα μας αλλά και όσους θα φέρουμε κοντά μας στο μέλλον».

Αυτό αναφέρει στο τελευταίο του μήνυμα, ο Βασίλης Βρούτσης, υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ως επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας»… Και συνεχίζει «Ένα πολιτικό σχέδιο που βλέπει κοντά αλλά και μακρυά, με το οποίο φιλοδοξούμε, βήμα-βήμα, να λύσουμε τα προβλήματα που εδώ και δεκαετίες μεγαλώνουν, πολύ απλά γιατί κανείς από όσους έπαιρναν τις πολιτικές αποφάσεις δεν ασχολήθηκαν με αυτά. Κυρίως όμως φιλοδοξούμε να μην είμαστε απλοί διαχειριστές, αλλά να ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΜΕ το μέλλον και ως νησιώτες να καθορίσουμε εμείς οι ίδιοι την πορεία των τόπων μας».

Μάλιστα, την Κυριακή 19 Μαϊου, μαζί με μέλη της παράταξης θα βρίσκεται στην Αθήνα όπου και θα μιλήσει σε Ναξιώτες που ζουν στην πρωτεύουσα ενόψει των επικείμενων εκλογών. Και όπως αναφέρει η πρόσκληση «Την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας 65, Αθήνα), η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη "Δύναμη Δημιουργίας" και ο επικεφαλής αυτής, Βασίλης Βρούτσης, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών. Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά και δύναμη, η ενεργή σας συμμετοχή θα βοηθήσει στην προσπάθειά μας».