Νάξος - "Δύναμη Δημιουργίας: Συνάντηση με τα μέλη του συνδυασμού "Αναγέννηση Αγίου Αρσενίου"

Ο Αγιος Αρσένιος, η πιο δυνατή Δημοτική Κοινότητα της πεδινής Νάξου παρουσιάζει έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, την "Αναγέννη Αγίου Αρσενίου" και τα μέλη της δημοτικής παράταξης " Δύναμη Δημιουργίας" με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Βασίλη Βρούτση βρέθηκαν στο Αγερσανί την Κυριακή (12/05) και είχαν μία ενδιαφέρουσα κουβεντούλα... Οπως αναφέρεται στην σχετική ενημέρωση από τη "Δύναμη Δημιουργίας" υπήρξε συμφωνία στα βασικά θέματα, όπως η καθημερινότητα του οικισμού, οι αγροτικές και παραλικές περιοχές... Και στόχος της Δημοτικής παράταξης είναι να βελτιώσουν κυρίως τις τουριστικές υπηρεσίες με σωστές παρεμβάσεις, χωρίς όμως να πληγεί το εύθραυστο περιβάλλον της περιοχής... 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη "Δύναμη Δημιουργίας" αναφέρει: 

"Χθες, Κυριακή 12 Μαΐου, ο επικεφαλής και υποψήφιοι της «Δύναμης Δημιουργίας» συναντηθήκαν με εκπροσώπους του ανεξάρτητου συνδυασμού «Αναγέννηση Αγίου Αρσενίου». Οι υποψήφιοι της «Αναγέννησης» εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους για τη μέχρι σήμερα αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής στα θέματα που απασχολούν την περιοχή τους, αλλά και τις προτάσεις τους για την επίλυση τους. Από την συζήτηση μας προέκυψε συμφωνία στα περισσότερα από τα ζητήματα που αφορούν την περιφέρεια του Αγίου Αρσενίου, αναφορικά με το χωριό, τις αγροτικές αλλά και τις παραλιακές περιοχές.

Το Αγερσανί αποτελεί ένα χωριό με μεγάλη συμβολή στην οικονομική πρόοδο της Νάξου με την αγροτική παραγωγή του και με την τουρισητική δραστηριότητα και, όπως όλοι οι τόποι του νησιού, έχει ανάγκη από παρεμβάσεις που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των ντόπιων, θα βελτιώσουν τις τουριστικές υπηρεσίες και θα προστατέψουν το εύθραυστο περιβάλλον της περιοχής.

Οι εκπρόσωποι της «Αναγέννησης Αγίου Αρσενίου» μας διαβεβαίωσαν ότι θα εργαστούν για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων της περιοχής τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με την ελπίδα και τη σιγουριά ότι η παράταξή τους θα βγει νικήτρια από αυτόν τον εκλογικό αγώνα".